Vespa adventskalender scooter modelbouw

De Vespa adventskalender scooter modelbouw is een musthave voor liefhebbers van het merk. Alle verzamelaars en Vespa-fans opgelet: Als jij deze aftelkalender eenmaal hebt gezien, weet je meteen wat je de komende tijd te wachten staat. Deze modelbouw adventskalender is namelijk een ideale manier om mee af te tellen naar de feestdagen. In de 24 dagen voorafgaand aan Kerstmis zet jij tenslotte jouw eigen Vespa in elkaar. En het leukste? Door de geluidsmodule klinkt hij ook nog eens als een echte Vespa.

Bekijk de Vespa op Amazon*

Vespa adventskalender

Adventskalenders zijn er tegenwoordig in veel verschillende soorten en maten, maar de varianten die Franzis Verlag jaarlijks op de markt brengt zijn er altijd om rekening mee te houden. Wat deze kalenders namelijk extra leuk maakt, is dat je zelf aan de slag kunt met modelbouw om iets leuks in elkaar te zetten. In het geval van deze Vespa adventskalender krijg je de kans om jouw eigen scooter van het Italiaanse merk in elkaar te zetten.

Daarmee ben je wel een tijdje zoet, want je begint op 1 december met het openen van het eerste vakje. Daarna haal je iedere dag een nieuw onderdeel tevoorschijn dat je aan het onderdeel van een dag eerder vast moet maken. Uiteindelijk, na 24 dagen wachten, schroef jij jouw eigen Vespa 150 scooter in elkaar. Wat de adventskalender extra leuk maakt, is dat de meegeleverde geluidsmodule ervoor zorgt dat de scooter ook daadwerkelijk het geluid van een echte Vespa produceert. Je kunt er dan misschien niet op rijden, maar zo haal jij toch jouw eigen Vespa 150 in huis.

De adventskalender bevat:

  • Een gedetailleerd Vespa-model uit 1965 met schaal 1:43
  • Een kwalitatieve standaard met geluidsmodule
  • Een uitgebreid boek met 52 pagina’s over Vespa

Vespa adventskalender kopen

De Vespa adventskalender is uitsluitend online te koop. Franzis Verlag verkoopt zijn producten via Amazon*. De kalender komt op 30 augustus 2020 beschikbaar. De prijs van de Vespa 150 is nog niet bekend. Mocht jij deze kalender in huis halen, dan kun je ook meteen rekenen op een uitgebreid boek met heel wat informatie over Vespa. Dit boek wordt geleverd in het Duits en Engels. Wie verras jij dit jaar met zijn eigen Vespa adventskalender?

Bekijk de Vespa op Amazon*