Retro games adventskalender kopen?

Ben jij een geek, ben je een echte gamer of houd je gewoon van bouwen? Dan is deze Retro games adventskalender perfect voor jou! In de koude decembermaand wil je natuurlijk wel op creatieve wijze aftellen tot kerst. Met deze kalender, die gevuld zit met diverse Conrad componenten, is dat mogelijk!

Retro Games adventskalender Conrad Components

Deze retro games adventskalender is weer eens iets anders dan de ‘standaard’ chocolade adventskalenders. In plaats van een klein chocolaatje, haal je iedere dag een nieuw component tevoorschijn om je eigen spelcomputer te bouwen. Van 1 tot 24 december haal je een nieuw onderdeel achter het deurtje vandaan.

Deze adventskalender is niet alleen geschikt voor de echte gamers, maar ook voor de kleintjes is het leuk om stap-voor-stap een eigen spelcomputer te bouwen en voor je opa is het prachtig om oude tijden te herleven. Kortom, deze adventskalender is het perfecte geschenk voor jong en oud! Het leuke aan deze adventskalender is dat de spelcomputer daadwerkelijk te gebruiken is op 24 december. De hele familie kan meegenieten!

Retro Games adventskalender kopen

Op zoek naar een leuke spelcomputer adventskalender? Stop dan met zoeken! Met de Retro Games adventskalender Conrad Components haal je een leuke kalender in huis waarmee je zelf aan de slag gaat. Je scoort hem momenteel bij Bol.com voor een bedrag van € 26,44.

Bekijk de Retro games adventskalender op Bol.com

Leave a Comment