Willie adventskalender 2023

De Willie adventskalenders 2023 zijn verschenen. Dit jaar heeft de winkel ervoor gekozen om niet één, maar liefst twee erotische adventskalenders uit te brengen. De eerste adventskalender is er één die vooral bedoeld is voor singles met een waarde van 449,95 euro. Je bestelt hem nu voor een prijs van 99,95 euro. De tweede adventskalender is een kalender voor koppels. Deze kalender gaat door het leven onder de naam 'nr. 2' en wordt geleverd met gratis Pleasure App waarmee je net een stapje verder gaat in de beleving van het openen van de adventskalender. Deze kalender kost 119,95 euro en heeft een waarde van liefst 500 euro. Je bestelt beide adventskalenders via Willie*.

Nr. 1 Willie adventskalender

€449,95 nu voor €99,95

Nr. 2 Willie adventskalender

€499,95 nu voor €119,95

Willie adventskalender 2023 Nr.1 Singles

Ben je vrijgezel, maar wil je wel op een leuke manier aftellen naar de feestdagen? Dan is deze erotische adventskalender van Willie Toys een leuke verrassing. Start op 1 december met het openen van een deurtje en haal iedere dag een spannende verrassing tevoorschijn. Naast dat je een speeltje of accessoire tevoorschijn haalt uit de kalender, kun je ook rekenen op een uitleg en spannende opdrachten. Alhoewel deze kalender vooral bedoeld is voor singles, kun je de opdrachten uiteraard ook samen uitvoeren.

De complete inhoud van de adventskalender wordt nog niet bekendgemaakt door Willie, maar het bedrijf garandeert dat de kalender bestaat uit 24 toys en andere toebehoren die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Denk daarbij aan de Satisfyer Pro 2, verschillende vibrators, glijmiddel en een toycleaner. Al deze producten zitten verstopt in een adventskalender die je openklapt en waar vervolgens 24 doosjes uit tevoorschijn komen. De kalender heeft een prijs van 99,95 euro en heeft een waarde van 449,95 euro. Wie de kalender op werkdagen voor 23.30 uur bestelt, kan hem de volgende dag in huis verwachten. Je koopt de Willie Toys adventskalender Nr.1 voor singles bij Willie.

Willie koppels adventskalender Nr.2

De tweede erotische adventskalender van Willie Toys is de Nr.2 adventskalender voor koppels met gratis pleasure app. Met deze adventskalender ben je er zeker van dat je je niet hoeft te vervelen in aanloop naar Kerstmis. Deze limited edition kalender biedt iedere dag een spannende verrassing met uitleg en spannende opdrachten. Alle uitleg en opdrachten vind je in de gratis Pleasure App. Zo kun je de cadeautjes die je tevoorschijn haalt uit de adventskalender meteen op een bijzondere manier gebruiken.

De Nr.2 adventskalender van Willie bevat in totaal 24 verschillende producten. De kalender is gevuld met speeltjes, accessoires en lingerie. Denk daarbij aan vibrators, maar ook aan handboeien, glijmiddel of feromonen spray. De inhoud van de kalender heeft een totale waarde van liefst 500 euro. Je bestelt hem nu voor een prijs van 119,95 euro. Wie de kalender op werkdagen voor 23.30 uur bestelt, kan hem de volgende dag al in huis verwachten. Uiteraard kun je rekenen op discrete en gratis verzending.

Willie erotische adventskalenders kopen

Ben jij overtuigd van deze top erotische adventskalender van Willie? Wacht dan niet te lang, want adventskalenders zijn de laatste jaren zo populair geworden dat ze vaak razendsnel zijn uitverkocht. Wie de Willie adventskalender 2023 bestelt bij Willie kan altijd rekenen op gratis verzending en discrete verzending. Je bespaart daarnaast ook nog eens ruim 300 euro ten opzichte van losse aanschaf. Voor de adventskalender betaal je respectievelijk 99,95 euro en 119,95 euro. Kopen doe je via Willie*.

  • Gevuld met 24 erotische en spannende verrassingen
  • Perfecte gelegenheid om kennis te maken met nieuwe speeltjes en accessoires
  • Geleverd met unieke app voor uitleg en opdrachten
  • Bespaar meer dan 300 euro
  • Reken op discrete, gratis en razendsnelle verzending

Voor welke Willie adventskalender kies jij?

De Pleasure app

Het allerleukste aan de Willie adventskalender is misschien wel dat hij naadloos samenwerkt met een eigen applicatie. Daarmee is het een leuk alternatief op de EasyToys adventskalender. Het gaat om de 'Willie Pleasure App' waarin je meer te weten komt over de verrassing die je tevoorschijn hebt gehaald. Zo kom je erachter wat het item is wat je tevoorschijn hebt gehaald en krijg je er met een uitgebreide video uitleg over. In de app kun je ook je persoonlijke review over het item achterlaten en ontdek je inspirerende tips over hoe je het item gebruikt. Daarnaast biedt de app uitleg over het combineren van verschillende speeltjes. De Pleasure App is gratis te downloaden in de Play Store en de App Store.

Willie Pleasure app

Veelgestelde vragen over de Willie adventskalenders 2023

De Willie adventskalenders bieden alles wat je nodig hebt om het gezellig te hebben in aanloop naar de feestdagen. De exacte inhoud blijft natuurlijk nog even geheim, maar je kunt rekenen op 24 spannende speeltjes en toebehoren. Denk hierbij onder meer aan verschillende vibrators, handboeien en een zweep.

Dit jaar biedt Willie twee verschillende adventskalenders aan. De goedkoopste variant bestel je voor 99,95 euro, terwijl de duurste variant wordt verkocht voor 119,95 euro. De inhoud heeft een waarde van zo'n 500 euro.

Ja, alles wat je bij Willie bestelt worden discreet verzonden. Zo hoef je dus nooit bang te zijn dat jouw buurman of buurvrouw jouw spannende adventskalender ontdekt.