Villeroy & Boch adventskalender 2023

De Villeroy & Boch Adventskalender 2023 is een ontzettend populair verrassingspakket. Het merk, dat onder meer bekend is van de verkoop van sanitair en tafelcultuur, komt ieder jaar rond kerst met een ontzettend leuke kalender. Ook dit jaar kun je een adventskalender van Villeroy & Boch kopen. Elk item is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met de kenmerkende kwaliteit waar het merk bekend om staat. Wees er snel bij, want deze limited edition kalender is zeer gewild en kan snel uitverkocht raken. Ga jij voor de Villeroy & Boch adventskalender 2023?

Bekijk de Villeroy & Boch advent kalender bij Douglas*

Porseleinen Villeroy & Boch adventskalender 2023

De adventskalender van Villeroy en Boch bevat 24 vakje met daarin figuurtjes van porselein. Deze vakjes open je elke dag tot aan Kerstmis. Deze figuren gebruik je vervolgens om een kerstboom te versieren die ook in de adventskalender is inbegrepen. De Villeroy & Boch Adventskalender is een decoratieve en feestelijke toevoeging aan de kersttradities en biedt een leuke manier om af te tellen tot Kerstmis. Iedere dag wordt jouw kerstboom een stapje verder opgetuigd.

Betoverend ontwerp en thema

Aan het ontwerp van de kalender is enorm veel aandacht besteed en dat zie je er ook aan terug. Voor de adventskalender van 2023 heeft Villeroy & Boch gekozen voor een prachtig 3D-ontwerp. Je krijgt een klein kastje met in totaal 24 lades. De voorkant van de kalender is versierd met elegante motieven en goudaccenten, waardoor je meteen in de kerstsfeer komt. Iedere lade is voorzien van een klein handvat, zodat deze makkelijk te openen is. In ieder vakje zit een exclusief porselein figuurtje van Villeroy & Boch.

De porseleinen figuurtjes die in de lades verstopt zitten, kun je hangen in de kerstboom die wordt meegeleverd. Hoe leuk is dat? Dit maakt hem toch wel een van de meest unieke adventskalenders die je kunt vinden.

Adventskalender Villeroy en Boch
Adventskalender Villeroy en Boch

Een rijke inhoud vol kerst

De Villeroy & Boch adventskalender 2023 bevat een ontzettend mooie selectie aan items. Ze zijn ideaal voor het feestelijk decoreren van het dressoir of de tafel. Hoewel we niet alles willen verklappen om de verrassing niet te bederven, kunnen we wel een tipje van de sluier oplichten. De kalender bevat allerlei exclusieve porseleinen elementen die met kerst en de decembermaand te maken hebben. Van een kerstengel tot de kerstman zelf.

Aangezien iedereen zijn huis natuurlijk gezellig wil hebben voor de feestdagen, is deze adventskalender een perfect cadeau voor zowel mannen als vrouwen. Of je koopt hem natuurlijk gewoon lekker voor jezelf.

Villeroy & Boch adventskalender 2023 kopen?

Wil je de Villeroy & Boch adventskalender 2023 kopen? Aarzel niet te lang om hem in huis te halen! Je kunt deze kalender gemakkelijk online bestellen bij diverse winkels, waaronder Douglas*. Deze kalender is gevuld met hoogwaardige verrassingen en is een must-have voor de feestdagen. De Villeroy & Boch adventskalender 2023 is een geweldige manier om jezelf of iemand anders te verwennen. Het is weliswaar niet de goedkoopste adventskalender die je dit jaar tegenkomt, maar wel een van onze absolute favorieten.

Bekijk de Villeroy & Boch advent kalender bij Douglas*

Villeroy Boch adventskalender
Villeroy Boch adventskalender

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!