Kusmi adventskalender 2023

Kusmi adventskalender 2023 kopen? De Kusmi thee adventskalender is ieder jaar een van de mooiste thee adventskalenders die je kunt kopen. Deze kalender van het Franse theemerk Kusmi Tea is wat ons betreft ook absoluut niet te vergelijken met bijvoorbeeld de Pickwick adventskalender of Lipton adventskalender.

Deze Kusmi Thee adventskalender straalt luxe uit en dat zie je overal in terug. Het merk staat dan ook niet voor niets bekend om zijn exclusieve kwaliteit thee en de lekkerste smaken. Je bestelt deze exclusieve adventskalender voor de prijs van 39,95 euro bij de Bijenkorf. In dit artikel vertellen we je alles over de exclusieve Kusmi thee adventskalender 2023.

Bekijk de Kusmi adventskalender op De Bijenkorf

€24,90
Laatste prijsupdate: 27 september 2023 1:53 am
Amazon.nl

Hoe werkt de Kusmi thee adventskalender 2023?

De Kusmi adventskalender 2023 is gemaakt om op een leuke en makkelijke manier af te tellen naar Kerstmis. Dat betekent dat je op 1 december start met het openen van een vakje. Daarachter zit een verrassing van Kusmi verstopt. Dat kan zowel thee zijn als handige accessoires die je als theeliefhebber niet wilt missen.

Dat aftellen duurt in totaal 24 dagen. Op de kalender vind je dan ook 24 cijfertjes terug die corresponderen met een dag in december. Zijn alle vakjes open? Dan is het kerstavond en is het nog maar één nachtje slapen tot Kerstmis. Met deze kalender haal je in totaal maar liefst 24 Kusmi verrassingen tevoorschijn.

Hoe ziet de adventskalender Kusmi eruit?

De Kusmi adventskalender ziet er ieder jaar weer prachtig uit. Het is niet voor niets een van onze favoriete thee adventskalenders. Dit jaar is gekozen voor een groene doos waarop van alles gebeurt. Voor ons voelt het een beetje alsof we een tuincentrum inlopen wanneer de feestdagen voor de deur staan.

We zien een notenkraker, een prinses in een koets, een kasteel en misschien wel Aladdin met Abu op een vliegend tapijt? Zodra je zowel de linkerkant als de rechterkant van de doos openklapt, krijg je een kijkje binnenin. Daar gaat het prachtige design van de voorkant vlekkeloos verder. Aan de binnenkant vind je ook de 24 vakjes terug uit deze zeer exclusieve aftelkalender met biologische thee.

Adventskalender Kusmi
Adventskalender Kusmi

Welke thee zit erin de kalender?

De inhoud van de Kusmi Tea adventskalender bestaat uit twintig theezakjes met verschillende smaken, twee metalen blikjes: Tsarevna en Glögg en twee accessoires: een infuser lepel en een infuser in de vorm van een kerstboom. Het leukste vinden we misschien wel de twee metalen blikjes. Die miniaturen zijn namelijk kerstsmaken die je exclusief terugvindt in de adventskalender.

Daarnaast zijn er de theezakjes. Deze zijn onderverdeeld in verschillende smaken: Zwarte thee, groene thee, witte thee en kruidenthee. Tot de smaken behoren onder meer Anastasia, Prince Vladimir, AquaRosa, Tropical White, Green ginger-lemon en nog veel meer. Daarmee is deze adventskalender van Kusmi een leuke gelegenheid om kennis te maken met het assortiment van Kusmi Tea.

Kusmi thee adventskalender 2023
Kusmi thee adventskalender 2023

Is er een verschil met vorig jaar?

Zeker, en dat vinden we misschien stiekem ook wel het allerleukste aan de adventskalender van Kusmi. Kusmi zorgt er namelijk niet alleen voor dat het volledig design er ieder jaar anders uitziet, ook de inhoud wordt ieder jaar opnieuw onder de loep genomen. Zo maak je weer kennis met gloednieuwe smaken van Kusme!

  • Met 20 theezakjes met verschillende smaken als Be Cool, Feel Zen, Earl Grey Intense, Prince Vladimir, Tropical White, Anastasia, Sweet Love, White Bellini en nog veel meer.
  • In de kalender zitten twee metal tins verstopt. Dit zijn speciale kerstsmaken vind je in metalen doosjes met losse thee.
  • Een infuser lepel om de losse thee in te kunnen doen.
  • Met een infuser in de vorm van een kerstboom speciaal voor de feestdagen.

Kusmi adventskalender 2023 kopen met korting

Ben jij overtuigd van de Kusmi Tea adventskalender? Bestel hem dan nu meteen bij de Bijenkorf. Populaire adventskalender raken de laatste tijd razendsnel uitverkocht en dat lijkt ook bij de Kusmi Tea biologische thee adventskalender te gebeuren. Wacht dan niet te lang met bestellen. Wie de kalender op werkdagen bestelt, heeft hem de volgende dag al in huis. Deze kalender koop je voor de prijs van 39,95 euro.

Bekijk de Kusmi adventskalender op De Bijenkorf

€24,90
Laatste prijsupdate: 27 september 2023 1:53 am
Amazon.nl