Garnier adventskalender 2022

De Garnier adventskalender 2022 is verschenen. Dit jaar is het bedrijf terug met zijn eigen gezichtsmasker adventskalender. Daar maakten we vorig jaar al voor het eerst kennis mee en nu is de Franse fabrikant terug met zijn twaalf dagen adventskalender.

De kalender is gevuld met in totaal twaalf maskers voor gezicht en ogen. Daardoor tel je op een leuke, ontspannen manier af naar de feestdagen. Wij vertellen je graag alles over deze exclusieve beauty adventskalender van Garnier. Maar wees er wel snel bij, want op = op. Je bestelt de Garnier adventskalender 2022 nu via Lookfantastic* of Amazon*.

Bekijk de Garnier adventkalender op Lookfantastic

Hoe ziet de gezichtsmasker adventskalender eruit?

De gezichtsmasker adventskalender van Garnier heeft een feestelijk design gekregen dat niet heel erg opvalt. Zo krijg je de kalender binnen als een bruine doos met daarop een strik en bladeren. Zodra je de kalender openklapt, komen er twaalf vakjes tevoorschijn. Daarachter vind je iedere dag een nieuw gezichtsmasker. Alhoewel je al een glimp te zien krijgt van de maskers, weet je op de dag van uitpakken pas zeker welk gezichtsmasker het is.

Doordat deze Garnier adventskalender 2022 een 12-dagen adventskalender is, gaat het ook wat anders dan je misschien gewend bent. Normaal tel je in 24 dagen af naar Kerstmis waardoor je op 1 december start met aftellen. Met de twaalf dagen adventskalender gaat dat anders. Hoe je deze kalender gebruikt, bepaal je eigenlijk zelf. Zo kun je hem gebruiken vanaf 25 december als de Twelve Days of Christmas, kun je ervoor kiezen om op 13 december af te tellen of te gaan voor het openen op even of juist oneven dagen.

Wat zit erin de Garnier adventskalender 2022?

De Garnier adventskalender 2022 is de enige adventskalender die zich volledig richt op gezichtsmaskers. Met deze kalender om mee af te tellen tijdens advent haal je dan ook 12 hydraterende gezichtsmaskers in huis. Vijftien minuten is genoeg om jouw gezicht en ogen te laten stralen tijdens de feestdagen. De gezichtsmaskers zijn ook nog eens verrijkt met hyaluronzuur voor het allerbeste resultaat.

Deze adventskalender gevuld met gezichtsmaskers is een aanrader voor iedereen die er goed uit wil zien tijdens de feestdagen. De inhoud bestaat dan ook volledig uit verzorgende maskers. Het gaat hierbij om zeven gezichtsmaskers, drie verzorgende maskers voor de ogen, één verzorgend masker voor de lippen en één gezichtsmasker voor in de nacht.

  • De Garnier adventskalender is dé adventskalender voor wie er verzorgd uit wil zien tijdens Kerstmis.
  • Gevuld met hydraterende maskers van Garnier met producten voor gezicht, ogen en lippen.
  • Doordat deze adventskalender er één is voor twaalf dagen, tel je op unieke wijze af naar Kerstmis.
Adventskalender Garnier inhoud
Adventskalender Garnier inhoud

Adventskalender Garnier kopen met korting

Wil jij kennis maken met de adventskalender Garnier? Dat kan vanaf nu al! Je bestelt deze kalender met gezichtsmaskers namelijk nu al online. Zo wordt deze Garnier 12 Days of Maskmas Advent Calendar nu al verkocht bij Lookfantastic voor de prijs van 33,95 euro. Vind je dat net iets te duur? Dan hebben we een handige tip voor je. Vorig jaar werd een soortgelijke adventskalender verkocht en die is vandaag de dag nog altijd op voorraad bij Amazon*. Dit is ook een twaalf dagen adventskalender van Garnier, maar dan net wat goedkoper. Zo scoor je de aftelkalender met korting.

Bekijk de Garnier adventkalender op Lookfantastic

Adventskalender gezichtsmasker review

Wat vinden wij nou van de adventskalender gezichtsmasker? Wat ons betreft is deze Garnier adventskalender een leuke manier om kennis te maken met de verschillende adventskalenders waarover het bedrijf beschikt. Wij hebben wel eens een half uur voor een schap gestaan met gezichtsmaskers om uit te zoeken welke ons nou echt zou helpen. Daarnaast zijn gezichtsmaskers over het algemeen aardig prijzig. Dit is dan ook een leuke en goedkopere manier om de maskers te leren kennen.

Veelgestelde vragen over de Garnier adventskalender 2022

Wat zit er in de Garnier adventskalender 2022?

De Garnier adventskalender 2022 is enkel gevuld met hydraterende maskers. Het gaat om in totaal acht gezichtsmaskers, drie verzorgende oogmaskers, één masker voor de lippen.

Wanneer is de adventskalender van Garnier te koop?

De adventskalender van Garnier is per direct te koop. Bekijk de actuele aanbiedingen op deze pagina.