PEZ adventskalender 2023

Dit is de PEZ adventskalender 2023. PEZ is al decennialang een begrip. Het zijn speciale snoepdispensers waarin fruitige vierkante Pez snoepjes worden geplaatst. Dit jaar is er ook een speciale PEZ adventskalender. Het is een van de leukste snoep adventskalenders die je dit jaar koopt.

PEZ werd in 1927 opgericht en heeft sindsdien al heel wat bekende figuurtjes voorzien van een eigen dispenser. Denk bijvoorbeeld aan alle Disney-figuren en verschillende Pokémon. Met deze PEZ adventskalender kun je vijf Kerstmis PEZ figuren verzamelen. Een daarvan is uitsluitend in de adventskalender te vinden. Je bestelt hem via Amazon*. In dit artikel vertellen we je alles over de PEZ adventskalender 2023.

Bekijk de PEZ advent calendar op Amazon*

€15,95
€21,99
2 nieuw vanaf €15,95
Laatste prijsupdate: 1 december 2023 10:21 pm
Amazon.de

Het design

De PEZ adventskalender brengt je meteen in kerstsfeer. Op de voorkant van de kalender vind je een woonkamer die al helemaal klaar is voor de kerstdagen. In de woonkamer staat een lachende kerstman met een kerstelf snoepdispenser in zijn handen. In de kerstboom zit een kerstelf met een kerstman dispenser. Daarnaast vind je op de doos 24 cijfertjes verstopt. Op 1 december open je het eerste vakje.

Dit jaar werkt de kalender samen met een speciale app. Download en installeer de app, scan de code van het deurtje en speel leuke spelletjes om helemaal in kerstsfeer te komen.

PEZ adventskalender 2023

Handelshaus Huber-Koelle staat al bekend om zijn Pringles chips adventskalender, maar daar komt dit jaar een andere erg leuke adventskalender bij: de PEZ adventskalender 2023. Deze PEZ aftelkalender bevat vijf PEZ figuren die volledig in kerstsfeer zijn gebracht. Denk aan een rendier, sneeuwpop en kerstman. Een van de vijf figuren is zelfs een speciale editie PEZ die je alleen met deze kalender te pakken krijgt.

De overige vakjes zitten gevuld met lekkers. Zo vind je achter maar liefst zeventien vakjes PEZ pakjes voor in de dispenser en zijn de overige twee vakjes gevuld met PEZ dextrose. Het is dan ook een absolute musthave voor PEZ-fans.

Adventskalender PEZ inhoud
Adventskalender PEZ inhoud

Aftellen naar Kerstmis met PEZ

We hebben er even op moeten wachten, maar inmiddels hebben we een manier gevonden om de PEZ adventskalender 2023 naar Nederland te krijgen. Je bestelt hem nu namelijk via de Duitse Amazon*. Daar wordt wel een kleine vergoeding gerekend voor verzending naar Nederland. Kies jij voor deze uiterst sfeervolle PEZ adventskalender 2023?

Bekijk de PEZ advent calendar op Amazon*

€15,95
€21,99
2 nieuw vanaf €15,95
Laatste prijsupdate: 1 december 2023 10:21 pm
Amazon.de

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!