Dit is de nieuwe WERA adventskalender 2023. Het is een speciale kerstkalender die is ontworpen door het merk Wera, dat gespecialiseerd is in gereedschap en accessoires. De laatste jaren hebben we gezien dat voor iedereen wel een leuke adventskalender beschikbaar is. Deze gereedschap adventskalender is het perfecte cadeau voor wie graag aan het klussen is. Daarmee doet hij het goed onder zowel mannen als vrouwen.

De Wera adventskalender 2023 is de perfecte manier om jouw gereedschapskist eens flink uit te breiden. Vanaf 1 december haal je iedere dag een nieuw stuk gereedschap tevoorschijn. Aan het einde van de rit heb je een compleet nieuwe schroevendraaier met bitjes en handige steeksleutels. Je bestelt de gereedschap adventskalender nu online. Bestellen kan onder meer via bol.com* en Amazon*.

Gereedschap adventskalender

De Wera adventskalender 2023 staat bekend als dé gereedschap kerstkalender van het jaar. De laatste jaren is deze kalender uitgegroeid tot een ware bestseller. Hij biedt je namelijk alles wat je nodig hebt als je graag aan het klussen bent.

Het leuke is dat je met een adventskalender niet in één keer je hele gereedschapskoffer vult, maar dat je iedere dag een nieuwe verrassing tevoorschijn haalt. Alle verrassingen uit deze kalender zijn ook nog eens in een feestelijke kerst-look.

Wat is de inhoud van de adventskalender Wera 2023?

Dit jaar is de adventskalender Wera 2023 gevuld met een aantal must-haves. Om te beginnen is de Wera 2023 adventskalender van dit jaar gevuld met een handig gereedschapsrek met 9 Hex-Plus inbus stiftsleutels. 5 wisselklingen met een bijpassende handhouder en zes micro-bits voor schroefwerkzaamheden met een bijpassende handhouder.

Handig in deze adventskalender is dat je deze kunt plaatsen in de meegeleverde steeksleutelclip. Zo kun je ze eenvoudig meenemen om onderweg te gebruiken. Het rek voor de stiftsleutels is ook enorm handig omdat je deze zowel neer kunt zetten als aan de wand kunt bevestigen. Daarbij beschikt het rek over magnetiseerhulp. Tot slot vind je in deze gereedschap adventskalender van Wera in 2023 ook een flessenopener terug. En laten we eerlijk zijn, die kun je dan weer goed combineren met een bier adventskalender.

  • Deze gereedschap adventskalender van Wera bevat alleen producten van de allerhoogste kwaliteit die we gewend zijn van het gereedschapsmerk.
  • De perfecte adventskalender voor wie graag aan het klussen is. Vul je gereedschapskist op een leuke manier verder aan.
  • Leuke adventskalender om cadeau te doen tijdens Sinterklaas of een verjaardag.
Wera gereedschap adventskalender 2023
Wera gereedschap adventskalender 2023

Wera adventskalender 2023 kopen

Wil jij de gereedschap adventskalender van 2023 kopen? Dan hebben we goed nieuws! Hij is per direct beschikbaar bij onder meer bol.com* en Amazon*. De adviesprijs ligt rond de zestig euro. Met onderstaande widget zie je eenvoudig waar je deze Wera adventskalender koopt met korting. Maar wees er wel snel bij, want OP=OP wat betreft de Wera adventskalender 2023.