Spa adventskalender 2022

De Spa adventskalender 2022 van Action is bekend. Ieder jaar brengt de van oorsprong Nederlandse discountwinkelketen verschillende adventskalenders op de markt. Dit jaar ziet de Spa Exclusives kalender er luxer uit dan ooit en kun je in 24 dagen aftellen naar de feestdagen.

De Spa Exclusives 2022 adventskalender wordt verkocht voor 12,95 per stuk. Daarnaast kun je ook regelmatig rekenen op korting. Zo zijn de kalenders regelmatig terug te vinden in de folders. De Action adventskalenders zijn ook altijd te koop via bol.com*, maar daar betaal je meer dan in de winkel. Kies jij dit jaar voor de Action Spa adventskalender?

Bekijk de Action adventskalenders op bol.com*

Action Spa Exclusives adventskalender 2022

Action lanceert ieder jaar een paar adventskalenders. Dit jaar is de Spa Exclusives de eerste kalender die echt bekend is gemaakt. Inmiddels is ook de Max & More adventskalender verschenen. Deze Spa adventskalender is een leuke budget beauty adventskalender. Waar de meeste beauty adventskalenders starten in een prijscategorie vanaf 50 euro, gaat dat er bij de adventskalenders van Action anders aan toe.

Zo haal je deze Action Spa Exclusives adventskalender 2022 al in huis voor een prijs van 11,95 euro en kun je door de folders goed in de gaten te houden, ook nog eens rekenen op korting. Maar wees er wel snel bij, want de kalender is ieder jaar binnen no time uitverkocht.

Spa Exclusives adventskalender
Spa Exclusives adventskalender

Design en inhoud van de Spa adventskalender

Voor het design van de Spa Exclusives adventskalender is in 2022 gekozen voor een adventskalender met voorop verlichtte huizen. De doos met de grachtenpanden ziet er feestelijk uit en zodra je hem openklapt, komen er 24 deurtjes tevoorschijn. Achter die deurtjes vind je 24 verschillende producten. De complete inhoud houdt de Action nog even geheim, maar je kunt in ieder geval rekenen op producten zoals bodymist, handcrème, lippenbalsem en een scrunchie. De Spa Exclusives adventskalender Action is met zijn luxe uitstraling leuk om cadeau te doen en te krijgen.

  • Budget beauty adventskalender met 24 verzorgingsproducten
  • Luxe design met uitsluitend vegan verzorgingsproducten
  • Inhoud met onder meer bodymist, handcrème, lippenbalsem en een scrunchie

Action Spa Exclusive adventskalender kopen

De Action Spa Exclusive adventskalender is per direct te koop in de winkels van Action. De kalender wordt verkocht voor de prijs van 12,95. Wees er wel snel bij, want de laatste jaren hebben we gemerkt dat de adventskalender erg populair is en daardoor snel raakt uitverkocht. Vooral wanneer de kalender in de folder staat voor extra korting. Daarnaast kun je deze kalender ieder jaar ook online bestellen via bol.com*, maar daar betaal je er wel meer voor. Kies jij dit jaar voor de Action Spa adventskalender 2022?

Bekijk de Action adventskalenders op bol.com*

Spa Exclusive adventskalender
Spa Exclusive adventskalender