OwnGrown zaden adventskalender

De OwnGrown zaden adventskalender is naar Nederland gekomen. Voor het eerst is deze zaden adventskalender verkrijgbaar in Nederland. Kom jij er niet helemaal uit wat betreft het kiezen van een adventskalender, dan hebben we met deze OwnGrown zaden adventskalender misschien wel dé oplossing gevonden. De OwnGrown zaden adventskalender is nu te koop bij bol.com* en Amazon*. Wie maak jij dit jaar blij met  een eigen zaden adventskalender?

Bekijk de zaden adventskalender op bol.com*

OwnGrown zaden adventskalender

Voor het eerst is deze OwnGrown adventskalender in Nederland verkrijgbaar en meteen met een prachtige uitvoering. Deze adventskalender is uitstekend geschikt voor mensen met groene vingers die graag hun eigen plantjes kweken op de vensterbank, op het balkon of in de (moes)tuin. Deze adventskalender bevat 24 papieren zakjes met groenten, vruchten en kruiden zaden. Elk zakje met zaadjes is prachtig afzonderlijk verpakt. De OwnGrown adventskalender heeft verschillende soorten zaden. Denk daarbij aan oude, populaire varianten, maar ook aan nieuwe varianten. Met onder meer tomatenzaden, groentezaden, bonsaizaden en zonnebloemzaden. Met deze adventskalender heb straks een prachtige zadenset bij elkaar.

Extra leuk aan deze zaden adventskalender is de DIY-vorm. Met deze adventskalender haal je niet een kartonnen doos in huis waar je elke dag een vakje van open moet maken. Deze OwnGrown adventskalender bevat naast de zakjes een jute touw en 24 wasknijpers om er een slinger van te maken. Je zet hem dus zelf nog in elkaar! Door de mooie warmrode kleur en de mooie tekeningen op de zakjes is deze adventskalender ook nog een eye catcher in jouw woonkamer!

Zaden adventskalender kopen

De zaden adventskalender koop je per direct bij bol.com* en Amazon*. De complete inhoud van de adventskalender is nog een verrassing. Al weten we wel al dat er in ieder geval tomatenzaden, groentezaden, bonsaizaden en fruitzaden van hoge kwaliteit in de adventskalender zitten. Haal jij een DIY zaden adventskalender in huis?

Bekijk de zaden adventskalender op bol.com*

Leave a Comment