Mama Noedels adventskalender

De Mama Noedels adventskalender is verschenen. Ken jij iemand die dol is op Instant Noodles, dan heb je met deze eten adventskalender goud in handen. Met deze kalender tel je namelijk af naar Kerstmis met iedere dag een Mama Instant Noedels zakje uit Thailand. In totaal vind je 23 zakjes Instant Noodles in de kalender en één Shopping Bag van het merk Mama. Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten over de Mama Noedels adventskalender en nemen we je mee naar de prijs en de inhoud
van de kalender.

Bekijk de Mama Noedels adventskalender op Amazon*

Mama Noedels adventskalender

De Mama Noedels adventskalender is het perfecte cadeau voor wie graag Instant Noodles eet. Wat is er nou leuker dan aftellen naar Kerstmis dan met iets wat je graag eet. Verras iemand met deze overheerlijke MAMA adventskalender met elf verschillende Noedels smaken uit Thailand. In totaal zul je in de kalender elf verschillende smaken aantreffen. Dat betekent dat je iedere smaak in ieder geval twee keer terugvindt in de adventskalender.

Tot de smaken van de Instant Noedels behoren onder meer groenten, rundvlees, varkensvlees, kip, garnalen en nog veel meer. Deze kalender is dan ook de ideale kans om kennis te maken met het assortiment van Mama Instant Noodles. Daarbij kun je dus ook rekenen op een gratis shopping bag van Mama. Kies jij dit jaar voor een Asia adventskalender met 23 zakjes Mama Instant Noedels uit Thailand?

  • Noedels adventskalender van het merk Mama
  • Met elf verschillende smaken noedels
  • In totaal 23 zakjes Mama noedels en een shopping bag

Instant Noodles adventskalender kopen

De Instant Noodles adventskalender van Mama is per direct te koop bij Amazon*. De kalender wordt alleen in Duitsland verkocht, maar wordt voor een kleine vergoeding ook verstuurd naar Nederland en België. Tel jij dit jaar met de overheerlijke Mama noedels adventskalender af naar Kerstmis?

Bekijk de Mama Noedels adventskalender op Amazon*

Leave a Comment