Lucovitaal adventskalender

De Lucovitaal adventskalender is er weer! Dit is het ideale cadeau voor de feestdagen. Het is namelijk de perfecte aftrap voor als je je goede voornemens om gezonder te leven af eerder wilt beginnen. De vitamine- en supplementenwinkel heeft hiervoor een selectie van allerlei gezondheidsproducten gemaakt. Dit hebben ze gedaan onder de naam Lucovitaal Feestdagen Kalender 2022. Deze werkt anders dan een gewone adventskalender. Met deze is het namelijk de bedoeling dat je met Kerstmis begint. Hoe dat precies zit? In onze review lees je alles over de Lucovitaal adventskalender.

Bekijk de Lucovitaal adventskalender op bol.com*

Lucovitaal adventskalender met gezondheidsproducten

De Lucovitaal adventskalender is een van de weinige adventskalenders met gezondheidsproducten. Het is een speciale kalender die ervoor zorgt dat jij de feestdagen doorkomt en goed aan het nieuwe jaar kunt beginnen. In de adventskalender van Lucovitaal zitten 8 gezonde verrassingen op je te wachten. Het is de bedoeling dat je op Eerste Kerstdag het allereerste luikje opent. Vervolgens doe je dit iedere dag tot en met 1 januari. Je goede voornemens kun je dus al in december mee beginnen. Daarmee is het een van onze favoriete adventskalenders voor zowel mannen als vrouwen.

Inhoud adventskalender Lucovitaal

Lucovitaal heeft voor deze Feestdagen Kalender een aantal diverse producten geselecteerd. Het is een leuke manier om tegen een hoge korting de producten een keer te proberen. Benieuwd naar de inhoud? We hebben het hieronder voor je op een rijtje gezet.

  • Haar Vitamines Gummies Suikervrij
  • Hand & Body Rozen Wonder Creme
  • Manuka Honing Zalf 500 MGO
  • Kapot Gewassen Handenmasker
  • Voetenwonder Zalf
  • Magnesium Badkristallen 1000 gram
  • Vitamine E Hydra Wonder Serum
  • Kerst & Nieuwjaars Vitaminen

Lucovitaal adventskalender kopen

Wil jij de Lucovitaal adventskalender kopen? Je kunt hem nu direct bestellen via bol.com voor een bedrag van € 19,99. Wees er wel snel bij, want OP = OP. Ideaal aan deze kalender is wel dat je hem ook als kerstcadeau vrouw of kerstcadeau man kunt gebruiken. Het eerste vakje open je tenslotte pas 25 december!

Bekijk de Lucovitaal adventskalender op bol.com*