L’Oréal adventskalender 2023

De L’Oréal adventskalender 2023 is grootser dan ooit tevoren. Dit jaar heeft L’Oréal Paris er namelijk voor gekozen om niet één, niet twee, maar liefst drie adventskalenders uit te brengen. Zo is gekozen voor een make up adventskalender voor vrouwen en meisjes, een twaalf dagen adventskalender en een exemplaar exclusief voor mannen.

Daarmee is dit jaar met iedereen rekening gehouden. Wil jij dit jaar met een van de L’Oréal Paris adventskalenders aftellen naar Kerstmis? Dan dien je er wel op tijd bij te zijn. Vorig jaar waren de beauty adventskalenders namelijk binnen no time uitverkocht. Bestellen kan via bol.com* of Amazon*. Nog niet overtuigd? We vertellen je graag meer over de L’Oréal adventskalender 2023.

Bekijk de L’Oreal adventkalender op bol.com*

Bekijk de L’Oreal adventkalender op Amazon*

Drie verschillende L’Oreal Paris adventskalenders 2023

Dit jaar is de keuze voor L’Oreal Paris gevallen op drie verschillende adventskalenders. Allen hebben ook een eigen design meegekregen. We starten met de 24 dagen make up adventskalender van L’Oreal Paris. Deze kalender is wit met goudkleurige accenten en prachtige tekeningen van bekende gebouwen. Zo vind je onder meer de Eiffeltoren terug. Ieder doosje zit daarnaast los verpakt. Schuif de omslag van de doos en alle pakketjes komen tevoorschijn met hun eigen prachtige design.

De tweede variant wordt ook wel de L’Oreal Paris Mini adventskalender genoemd. Dit is namelijk een twaalf dagen adventskalender en is meteen een stuk kleiner. Qua design heeft hij wel wat weg van zijn groter broer. In plaats van wit is echter gekozen voor zwart en gouden accenten. Op ieder doosje schittert opnieuw een bekend gebouw uit Frankrijk, waaronder het Louvre.

Tot slot presenteert L’Oreal dit jaar een aftelkalender waarin de Men Expert producten centraal staan. Deze kalender bevat dan ook 24 verrassingen die je als man absoluut niet wilt missen. Door het Do It Yourself-concept bepaal jij overigens zelf welk cadeautje op welke dag uitgepakt gaat worden.

Adventskalender make up L’Oreal

De meest uitgebreide variant van de L’Oreal adventskalender 2023 is deze 24 dagen met make up en andere schoonheidsproducten van het merk. Deze kalender bevat 24 absolute beauty higlighters van het merk en die zitten verstopt in witte doosjes. Vanaf 1 december maak je iedere dag een doosje open en haal je een verrassing tevoorschijn. Na 24 dagen maak je met alle producten een feestelijke look om er met Kerstmis op je best uit te zien.

De waarde van alle producten in deze kalender ligt op meer dan 200 euro. Dat terwijl je hem voor nog niet eens 100 euro in huis haalt. Het is dan ook een kalender waarmee je absoluut waar krijgt voor je geld. Tot de producten in de kalender behoren onder meer wimpermaskers, lippenstift, bronzer, mascara en nog heel veel andere beautyproducten. Bestellen van deze adventskalender make up L’Oreal kan via bol.com* of Amazon*.

  • Deze bijzondere adventskalender L’Oréal heeft een waarde van maar liefst 200 euro!
  • Met een prachtig design vol bijzondere gebouwen en monumenten uit Frankrijk.
  • Met make up en verzorgingsproducten. Denk onder meer aan lippenstift, bronzer, mascara, verzorgingsmaskers en meer.
Adventskalender make up loreal
Adventskalender make up Loreal

Aftellen in 12 dagen

Naast de grote variant, is ook de mini Loreal adventskalender aangekondigd. Hiermee tel je in twaalf dagen af naar Kerstmis of je gebruikt hem juist om vanaf eerste kerstdag iedere dag een cadeautje tevoorschijn te halen. In totaal zitten in de kalender twaalf verschillende make up verrassingen verstopt.

Zo vind je in deze L’Oreal Paris Mini adventskalender 2023 onder meer een oogmasker, shampoo, lippenstift, lipliner, mascara, eyeliner en oogschaduw. Wat ons betreft is deze zwarte variant een leuke manier om goedkoop kennis te maken met een aantal van de beste producten van L’Oreal Paris.

  • Met deze mini adventskalender maak je kennis met een twaalf dagen adventskalender. Tel jij in twaalf dagen af naar Kerstmis, open je alleen een vakje op de even of oneven dagen? Of verwen je jezelf vanaf eerste kerstdag twaalf dagen lang op een cadeautje?
  • Gevuld met de beste beautyproducten van L’Oreal Paris. Denk daarbij aan make up en verzorgingsproducten.
  • Met een prachtig design dat zeker niet misstaat in je huis tijdens de feestdagen.
L'Oréal Paris adventskalender 2022
L’Oréal Paris adventskalender 2022

Mannen adventskalender L’Oreal

Ook aan de mannen is gedacht door L’Oreal. Het bedrijf heeft onder de naam L’Oreal Men Expert verschillende haar-, lichaams- en huidverzorgingsproducten in zijn assortiment. Deze worden gebundeld met deze speciale mannen adventskalender voor het bedrijf. Door het Do It Yourself concept, werkt deze kalender wel iets anders dan je misschien gewend bent.

Deze kalender zet je namelijk zelf nog in elkaar. Het leukste is natuurlijk om dit te laten doen door een geliefde, zodat je als uitpakker nog niet weet welk cadeautje in welk doosje verstopt zitten. Alles wat je nodig hebt om de cadeautjes in te pakken, is bij deze kalender ook gewoon meegeleverd. Daarnaast heeft de inhoud een waarde van meer dan 100 euro. Naast de produceten van L’Oreal Men Expert vind je in de kalender ook Barber Club, Azzaro, Diesel en Mixa terug. Alles voor een goede huiverzorging.

  • Exclusieve mannen beauty adventskalender met de allerbeste producten voor haar, lichaam en huid.
  • Gevuld met producten van L’Oreal Men Expert, Barber Club, Azzaro, Diesel en Mixa.
  • Deze aftelkalender zet je zelf nog in elkaar door het Do It Yourself-concept. Zo bepaal je zelf welk cadeautje op welke dag geopend wordt.
  • Met een waarde van meer dan 100 euro!
Adventskalender Loreal Mannen
Adventskalender Loreal Mannen

Loreal adventskalender 2023 kopen met korting

De Loreal adventskalender 2023 is dit jaar te koop via zowel bol.com* of Amazon*. Alle drie de varianten kom je tegen op de grootste webshops van Nederland. Wil je de aftelkalenders scoren met korting? Houd deze pagina dan goed in de gaten om te zien of ze te koop zijn in de adventskalender sale. De actuele prijzen vind je terug in de widgets bij de producten. Wacht echter niet te lang met bestellen, want OP = OP.

Veelgestelde vragen over de L’Oreal Paris adventskalender

Welke L’Oreal Paris adventskalenders zijn in 2023 beschikbaar?

In 2023 kun je rekenen op drie verschillende L’Oreal Paris adventskalenders. Een variant voor 24 dagen, een voor 12 dagen en een voor mannen. De verschillen vind je terug in dit artikel.

Vanaf wanneer is de L’Oreal adventskalender 2023 te koop?

De L’Oreal adventskalender 2023 is vanaf medio september te koop. Wacht niet te lang met bestellen, want OP = OP.

Wat zit er in de adventskalender Loreal?

De adventskalender Loreal is gevuld met bestsellers van het bedrijf. De mannen adventskalender bevat ook producten van Barber Club, Azzaro, Diesel en Mixa.