Babor adventskalender 2022

De Babor adventskalender 2022 is nu te koop via Babor* of Lyko*. De kalender is ieder jaar gevuld met 24 verschillende ampullen voor de huid. Eigenlijk is de adventskalender het best te vergelijken met een intensieve ampullenkuur. Start op 1 december met het tevoorschijn halen van een kuur en herhaal dit tot en met kerstavond. Maak gelijk gebruik van de kuurtjes en je zult zien dat je huid straalt tijdens Kerstmis en de tijd erna. Wie verras jij dit jaar met deze beauty adventskalender met een totale waarde van ruim 150 euro? In dit artikel vertellen we je alles over de Babor adventskalender 2022.

Bekijk de Babor adventkalender op Babor*

Ampullen adventskalender 2022

De kerstdagen zijn altijd leuke dagen om naar uit te kijken. Maar het zijn ook dagen waarin jouw huid het zwaar te verduren krijgt. Zowel de koud als de stress in aanloop naar de feestdagen, hebben invloed op je huid. Kom in de 24 dagen voorafgaand aan Kerstmis tot rust met deze intensieve kuur van Babor. Iedere dag haal je één ampul tevoorschijn en ga je aan de slag met de hydratie en verzorging van je huid. Het is de bedoeling dat de 24 ampullen je huid opbouwen, beschermen en strakker maken.

Na 24 dagen zul je merken dat je een fantastisch stralende en jeugdige huid hebt opgebouwd. Dat terwijl de feestdagen inmiddels voor de deur staan. In de adventskalender zul je verschillende producten tegen komen. Denk daarbij aan Algae Vitalizer, Lift Express, Active Night, Hydra Plus, 3D Firming, Power Serum en Multi Vitamin. De Babor ampullen kalender heeft maar één doel: de huid zo goed verzorgen dat hij ervan straalt.

Adventskalender Babor
Adventskalender Babor

Prachtig design

Al deze producten zitten verstopt in een prachtig vormgegeven adventskalender. Zo is gekozen voor een zwarte doos met goudkleurige versieringen. Op de voorkant prijkt een prachtige kerstbal. Ook vind je hier 24 vakjes terug waarin jouw ampullen verstopt zitten voor een stralend jeugdige huid.

Babor adventskalender kopen

De Babor adventskalender 2022 is per direct te koop via Babor*. De kalender wordt via Babor verkocht voor een prijs van 79,90. Dat terwijl de inhoud een waarde heeft van maar liefst 150 euro. Het is dan ook een leuke manier om erachter te komen of de ampullen van Babor iets voor jou zijn. Later verwachten we deze exclusieve aftelkalender ook te koop bij de Bijenkorf.

Bekijk de Babor adventskalender op Babor*

Veelgestelde vragen over de adventskalender Babor 2022

Wat is de Babor adventskalender 2022?

De Babor adventskalender 2022 is een uniek exemplaar. Hierin vind je namelijk 24 ampullen die jouw huid laten stralen zodat je er op je best uitziet tijdens de feestdagen.

Waar koop je de adventskalender Babor?

De adventskalender Babor is te koop via de officiële website van Babor* en bij de Bijenkorf.