Adventskalender mannen gadgets

De adventskalender mannen gadgets is verschenen. Ieder jaar lanceert Franzis een aantal adventskalenders, waaronder een gadget adventskalender mannen. Zoals de naam al doet vermoeden, vind je in deze adventskalender gadgets waar iedere man blij van wordt. Dagelijks verras je jouw vriend, vader of man met een kleine verrassing. Ontdek in totaal 24 grappige mannen gadgets waarvan je maar nooit weet wanneer je ze nodig hebt. Al deze cadeautjes zitten verstopt in een platte blauwe doos met luikjes. Je bestelt de adventskalender mannen gadgets 2023 bij Amazon*.

Bekijk de adventskalender op Amazon*

Men's Gadgets adventskalender

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:17 pm

Gadget adventskalender voor mannen

Vind jij het lastig om voor jou geliefde een leuke mannen adventskalender te vinden? Stop met zoeken! Deze gadget adventskalender voor mannen valt altijd in de smaak. De exacte inhoud van de kalender gaan we natuurlijk nog niet verklappen, maar de verpakking geeft je wel alvast een idee. Zo verwachten we in de mannen gadgets adventskalender in ieder geval het volgende terug te zien:

  • Klein gereedschap zoals een zakmes, stanleymes en rolmaat
  • Een puzzeltje
  • Verschillende kerstverrassingen, want wat kunnen de rendier, kerstman en kerstboom anders betekenen?

De beschrijving voor de adventskalender luidt als volgt: “Het zijn de kleine dingen die het leven spannend maken – laat je inspireren!” Dat komt met deze adventskalender wel goed. Tot op de dag van vandaag is het een verrassing wat er achter dat 24 deurtjes schuilgaat, maar één ding is zeker. De kalender is gevuld met kleine dingen voor thuis, op kantoor of onderweg. Ze worden onderverdeeld in drie categorieën: zinvol, nuttig of gewoon grappig. De adventskalender is geschikt voor mannen van veertien jaar en ouder.

Men’s gadget adventskalender kopen

Deze gadgets adventskalender bestel je nu exclusief via Amazon*. Wie de kalender nu alvast bestelt, ontvangt hem ruimschoots op tijd in huis. Vanaf 30 augustus worden de bestellingen uitgeleverd door Amazon. Mede door de aantrekkelijke prijs van deze kerstkalender (nog geen 30 euro), doet de gadgets adventskalender voor mannen het ook altijd goed als Sinterklaascadeau. Zo geef je niet één cadeautje weg, maar meteen 24! Kies jij voor de adventskalender mannen gadgets?

Bekijk de adventskalender op Amazon*

Men's Gadgets adventskalender

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:17 pm

Women’s Gadgets adventskalender

Hoe leuk zou het zijn als we je zouden vertellen dat er ook een Women’s gadgets adventskalender bestaat? Zo kun je als koppel met allebei je eigen adventskalender aftellen naar Kerstmis. Deze adventskalender vrouwen koop je ook exclusief via Amazon*. Tot de inhoud behoren onder meer items voor een goede nachtrust, kurkentrekker, make-up en nog veel meer.

Women's gadgets adventskalender

Bekijk deze adventskalender op Amazon*

€22,66
3 nieuw vanaf €22,66
Laatste prijsupdate: 27 september 2023 12:17 pm
Amazon.nl

Veelgestelde vragen adventskalender mannen gadgets

Waar is de adventskalender mannen gadgets te koop?

De gadgets adventskalender mannen is jaarlijks exclusief te koop via Amazon. De adventskalender wordt in Duitsland gemaakt door Franzis. De verkoop en verzending wordt gedaan door Amazon.

Wat is de inhoud van de gadget adventskalender mannen?

De complete inhoud van de gadget adventskalender is nog niet bekend, maar alle items zijn hebbedingetjes voor mannen. Dat kan verschillen van klein gereedschap tot aan puzzels en van kerstverrassingen tot aan bureau-artikelen.

Leave a Comment