Yves Rocher Nieuwjaarskalender 2022

Yves Rocher Nieuwjaarskalender 2022 kopen? Naast de Yves Rocher adventskalender, verschijnt er ieder jaar ook een nieuwjaarskalender van het bedrijf. Dit jaar straalt de Nieuwjaarskalender van Yves Rocher als nooit te voren. Met deze kalender tel je niet af naar Kerstmis, maar juist naar Nieuwjaar.

Dat betekent dat je op eerste kerstdag begint met het openen van een vakje en de laatste verrassing uiteindelijk op oudejaarsdag tevoorschijn. Je bestelt de Yves Rocher Nieuwjaarskalender 2022 voor de prijs van 24,95 euro op de site van Yves Rocher.

Bekijk de Yves Rocher Nieuwjaarskalender op Yves Rocher

Het uiterlijk

Het design van de Nieuwjaarskalender is om van te smullen. Gekozen is voor een ruimte-achtig design waarbij we worden meegenomen naar de Melkweg. Onder een door duizenden sterren verlichte hemel zitten zeven verrassingen verstopt. Deze zijn allen voorzien van een luxeverpakking. Gekozen is voor de kleuren paars, goud, roze en blauw. Dat alles bij elkaar maakt deze nieuwjaarskalender een lust voor het oog.

Nieuwjaarskalender Yves Rocher 2022
Nieuwjaarskalender Yves Rocher 2022

De inhoud

De Nieuwjaarskalender van Yves Rocher is het perfecte cadeau om ook na je gewone adventskalender nog even aan de slag te kunnen met extra cadeaus. Deze kalender van Yves Rocher is gevuld met zeven make-up producten. Denk daarbij aan een oogpootlood, nagellak, lipstick en mascara. Met de zeven verrassingen ben jij er zeker van dat je straks een echte feestlook kunt creëren. Daarbij komen huid, lippen, ogen en nagels niets tekort.

Het leuke aan de Yves Rocher Nieuwjaarskalender 2022 is dat hij precies begint als de adventskalender stopt. Zo haal je uit een adventskalender op 24 december het laatste cadeautje tevoorschijn en begint deze nieuwjaarskalender op 25 december. Tot en met oudjaarsdag ben je dan ook verzekerd van een cadeautje.

Yves Rocher Nieuwjaarskalender kopen

De Nieuwjaarskalender Yves Rocher is per direct te koop via de officiële website van Yves Rocher. De adventskalender met zeven make-upproducten wordt daar verkocht voor de prijs van 24,95 euro. De bezorgkosten voor de kalender bedragen 2,95 euro. Ook kun je als extra verrassing nog een gratis cadeau uitkiezen. Kies jij dit jaar voor de Yves Rocher Nieuwjaarskalender 2022 en knal jij het jaar uit?

Bekijk de Yves Rocher Nieuwjaarskalender op Yves Rocher

Inhoud Yves Rocher Nieuwjaars kalender

  • Nagellak
  • Topcoat
  • Highlighter
  • Oogpotlood
  • Oogschaduw
  • Mascara
  • Lippenstift