Yves Rocher Nieuwjaarskalender 2021

Yves Rocher Nieuwjaarskalender 2021 kopen? Naast adventskalenders verschijnen er ook steeds meer andere kalenders op de markt. Dit jaar kunnen we kennismaken met de Yves Rocher Nieuwjaarskalender 2021. Daarmee tel je af naar Nieuwjaar. Dat betekent dat je op eerste kerstdag begint met het openen van een vakje en de laatste verrassing uiteindelijk op oudjaarsdag tevoorschijn. Je bestelt de Yves Rocher Nieuwjaarskalender 2021 voor de prijs van 24,95 euro op de site van Yves Rocher.

Bekijk de Yves Rocher Nieuwjaarskalender op Yves Rocher

Yves Rocher Nieuwjaarskalender 2021

De Yves Rocher Nieuwjaarskalender is het perfecte cadeau om ook na je gewone adventskalender nog even aan de slag te kunnen met extra cadeau’s. Deze kalender van Yves Rocher is gevuld met zeven make-up producten. Denk daarbij aan een oogpootlood, oogschaduwpotlood, lipstick en mascara. Met de zeven verrassingen ben jij er zeker van dat je straks een echte feestlook kunt creëren.

Het leuke aan de Yves Rocher Nieuwjaarskalender 2021 is dat hij precies begint als de adventskalender stopt. Zo haal je uit een adventskalender op 24 december het laatste cadeautje tevoorschijn en begint deze nieuwjaarskalender op 25 december. Tot en met oudjaarsdag ben je dan ook verzekerd van een cadeautje.

Yves Rocher Nieuwjaarskalender kopen

De Yves Rocher Nieuwjaarskalender 2021 is per direct te koop via de officiële website van Yves Rocher. De adventskalender met zeven make-upproducten wordt daar verkocht voor de prijs van 24,95 euro. De bezorgkosten voor de kalender bedragen 2,95 euro. Kies jij dit jaar voor de Yves Rocher Nieuwjaarskalender 2021 en knal jij het jaar uit?

Bekijk de Yves Rocher Nieuwjaarskalender op Yves Rocher

Inhoud Yves Rocher Nieuwjaars kalender

  • Lipstick
  • Mini Lipstick
  • Highlighter
  • Mascara
  • Oogschaduwpotlood
  • Mini oogpotlood

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!