Yu-Gi-Oh! adventskalender 2019 TCG

De Yu-Gi-Oh! adventskalender 2019 is het perfecte cadeau voor Trading Card Game-liefhebbers. Ken jij iemand die graag bezig is met Trading Card Games om ermee te vechten of juist om te verzamelen? Dan is dit echt een leuke adventskalender. In deze adventskalender zitten namelijk 24 kaarten verstopt, met voornamelijk zeldzame varianten.

Yu-Gi-Oh! adventskalender 2019

De Yu-Gi-Oh! adventskalender 2019 is een uiterst leuk cadeau voor liefhebbers van TCG en Yu-Gi-Oh. Nog altijd is Yu-Gi-Oh uiterst populair en daarom is deze adventskalender ook zo leuk. Vooral omdat hij net een beetje anders is dan andere adventskalenders. Je begint namelijk op 1 december met het openen van een deurtje en haalt dan een leuke Yu-Gi-Oh kaart tevoorschijn.

In totaal zitten op de adventskalender 24 deurtjes verstopt. Twaalf vakjes aan de voorkant en twaalf vakjes aan de achterkant. Achter ieder deurtje vind je vervolgens een Yu-Gi-Oh kaart in kerstsfeer voor je verzameling of deck. In totaal zijn er zeventien Super Rare-kaarten en zeven Ultra Rare-kaarten. Zodra de adventstijd voorbij is, kun je het plastic waarin de kaarten zaten ook nog eens gebruiken als display.

Yu-Gi-Oh! adventskalender kopen

De Yu-Gi-Oh! adventskalender is per direct te koop bij bol.com. De adventskalender gaat over de toonbank voor een bedrag van 23,95. Omgerekend net geen één euro per kaart voor super leuke kaarten. Wie de kalender vandaag voor 21.00 uur bestelt, heeft hem morgen al in huis.

Bekijk de Yu-Gi-Oh! adventskalender op bol.com*

Leave a Comment