Wodka adventskalender 2019

De wodka adventskalender 2019 is de volgende drank adventskalender die is gelanceerd. Nadat we al een wijn adventskalender, bier adventskalender en whisky adventskalender zagen verschijnen, is het nu de beurt aan een adventskalender met sterke drank. Het gaat om een wodka adventskalender, het perfecte cadeau voor vrienden of familieleden die dol zijn op deze sterke drank. In deze unieke adventskalender zitten 24 buitengewone wodkasmaken.

Wodka adventskalender 2019

De wodka adventskalender 2019 is op de markt gebracht door Boxiland. Het bedrijf heeft er alles aan gedaan om een interessante wodka adventskalender op de markt te brengen. Het resultaat is een bijzondere kalender met 24 verschillende wodkasoorten. Die komen van over de hele wereld vandaan. Denk aan Denemarken, Zweden, de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland, Engeland, Finland, Frankrijk, Noorwegen, Polen, Rusland en Duitsland.

De inhoud van de adventskalender is dan ook zeer zorgvuldig bij elkaar gezocht. Een aantal voorbeelden van de wodka die je vindt in de doos zijn de Smirnoff Red, Zarewitch, 42 Below, Ciroc, Mama Vodka, Parliament, Eristoff, Grey Goose en nog veel meer. In totaal vind je 24 verschillende wodka-soorten die bijna allemaal een inhoud hebben van 0,05 liter. Een leuke manier om kennis te maken met de verschillende wodka-smaken die beschikbaar zijn.

Wodka adventskalender kopen

De wodka adventskalender 2019 is te bestellen bij Amazon*. De kalender wordt vanaf 17 oktober verstuurd, maar is nu alvast voor te bestellen. Zo weet je zeker dat je hem binnenkrijgt, want naar verwachting raakt ook deze kalender razendsnel uitverkocht. De wodka adventskalender mag niet verkocht worden aan mensen onder de achttien jaar.

Bekijk de Vodka adventskalender 2019 op Amazon*

Leave a Comment