Wijn adventskalender 2021: wit en rood

De eerste wijn adventskalender 2021 is eindelijk verschenen. We hebben er dit jaar even op moeten wachten, maar we kunnen nu dan eindelijk aan de slag met de wijn adventskalender. Ben jij groot fan van Martien Meiland en zijn wijnen, wijnen, wijnen of maak je graag kennis met nieuwe wijnsoorten? Dan hebben wij nu de perfecte adventskalender voor jou gevonden. Deze adventskalender wijn is gevuld met 24 verschillende wijnen van over de hele wereld. Het resultaat is de wijn adventskalender 2021.

Bekijk de wijn adventskalender op Amazon*

Wijn adventskalender 2021

De eerste wijn adventskalender van 2021 is afkomstig van Boxiland. Naast dat er ieder jaar een Aldi wijn adventskalender wordt geïntroduceerd, is Boxiland ook al een aantal jaar bezig om zijn eigen wijn adventskalenders uit te brengen. Extra leuk aan deze adventskalender is dat hij jaarlijks in twee verschillende soorten beschikbaar komt en dat je hem gewoon vanuit je luie stoel kunt bestellen. Net als vorig jaar zijn er ook dit jaar weer twee verschillende wijn adventskalenders beschikbaar:

  • Wijn adventskalender met witte, rode en rosé wijn
  • Rode wijn adventskalender

Witte, rode en rosé wijn adventskalender

De eerste wijn adventskalender van 2021 is de kalender waarin zowel witte, rode als rosé wijn verstopt zitten. Boxiland omschrijft zijn eigen kalender als een hoogwaardige wijn adventkalender. In de kalender zit een exclusieve wijnset om op een leuke manier af te tellen naar Kerstmis met 24 verschillende soorten wijn. Tot de inhoud behoren wijnen uit onder meer Australië, Chili, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en nog veel meer. Tot de inhoud behoren witte wijn, rode wijn en rosé. Door de verscheidenheid aan wijnen in een wijn adventskalender is het een leuke manier om kennis te maken met verschillende smaken, zonder dat je daarvoor een hele rits verschillende flessen hoeft aan te schaffen.

Rode wijn adventskalender

Net als vorig jaar verschijnt er dit jaar ook weer een adventskalender met wijn waarin uitsluitend rode en rosé wijn in verstopt zit. Deze kalender wordt later uitgebracht en is een perfect cadeau voor zowel mannen als vrouwen. Boxiland houdt voor nu nog even geheim wat we mogen verwachten van de rode wijn adventskalender.

Wijn adventskalender kopen

Wil jij dit jaar met een wijn adventskalender aftellen naar de feestdagen? Wacht dan niet te lang en bestel de wijn adventskalender nu bij Amazon*. De witte, rode en rosé wijn adventskalender wordt per direct verkocht en meteen uitgeleverd. De kalender is uitsluitend te koop via de Duitse Amazon, maar vanuit daar worden de kalenders voor een kleine vergoeding geleverd in zowel Nederland als België. Eerder schreven we al over de bier adventskalender 2021. Ga jij dit jaar voor de wijn adventskalender 2021?

Bekijk de wijn adventskalender op Amazon*

Rode wijn adventskalender 2021

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!