Wijn adventskalender 2020: Witte en rode wijnen

Wijn adventskalender 2020 kopen? Ook dit jaar kun je weer met de wijn adventskalender aftellen naar de feestdagen. Net als vorig jaar is Boxiland dit jaar weer terug met verschillende wijn adventskalenders. De kalender met witte wijn is al beschikbaar en later lijken we ons ook op te mogen maken voor een adventskalender met rode wijn. Voor de kalender is gebruik gemaakt van een assortiment wijnen van over de hele wereld.

Bekijk de wijn adventskalender op Amazon*

Wijn adventskalender 2020

De wijn adventskalender van 2020 komt dit jaar van Boxiland. Ieder jaar is er ook bij de Aldi een wijn adventskalender te koop, maar wie gewoon een kalender vanuit zijn huis wil bestellen kan dat eenvoudig met de varianten van Boxiland. Net als vorig jaar zijn er ook dit jaar weer twee wijnadventskalenders aangekondigd.

Witte wijn adventskalender

De eerste kalender waar we ons op mogen verheugen is de witte wijn adventskalender 2020. De kalender is gevuld met 24 verschillende soorten wijn uit verschillende landen. Daarmee is de kalender een leuke manier om mee af te tellen naar de feestdagen. Wijnen die je vindt, zijn afkomstig uit onder meer Australië, Chili, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. Zo kun je met deze kalender erachter komen wat jouw favoriete smaak is, zonder dat je daarvoor een hele rits verschillende flessen hoeft aan te schaffen.

Rode wijn adventskalender

Net als vorig jaar is er ook dit jaar weer een rode wijn adventskalender aangekondigd. Deze kalender wordt momenteel nog niet naar Nederland gebracht, maar het zal ons niets verbazen als dat later nog wordt aangepast. Voor de wijnen uit deze box is afgereisd naar onder meer Chili, Italië, de Verenigde Staten, Frankrijk en Duitsland. Met onder meer Dornfelder, Saint Vincent, Käfer en Alexis Lichine. Om de adventskalenders nog een extra tintje mee te geven, hebben de makers ervoor gekozen om ze met de hand te laten vullen door mensen met een beperking.

Wijn adventskalender kopen

De wijn adventskalender van Boxiland is ieder jaar te koop bij Amazon*. De witte wijn adventskalender bestel je hier* en de rode wijn adventskalender bestel je hier*. De kalender wordt gratis thuisbezorgd en komt razendsnel naar je toe.

Rode wijn adventskalender 2020

12 Nights of Wine

Ben je op zoek naar een wijn adventskalender met een uniek concept? Dan kun je ook deze leuke 12 Nights of Wine kalender overwegen. Wie de kalender van Tubes BV ziet, komt meteen in de kerstsfeer terecht. Gekozen is voor een zwart design met goudkleurige accenten. Het allerbelangrijkste is echter de inhoud en ook daar worden wij gelukkig van. Voor deze kalender is namelijk niet gekozen voor wijnflessen, maar voor wijnen die per glas verpakt zijn in elegante tubes.

Zo wordt de wijn op een net iets leukere manier gepresenteerd. De adventskalender van 12 Nights of Wine bevat, zoals de naam al doet verklappen, twaalf verschillende wijnen. De wijnen zijn afkomstig uit Frankrijk, Duitsland, Zuid-Afrika, Italië, Spanje, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten en Australië. De 12 Nights of Wine adventskalender koop je voor 34,95 euro op de officiële website. Kies jij dit jaar voor de wijn adventskalender 2020?

Bekijk de 12 Nights of Wine adventskalender*

12 Nights of Wine adventskalender

Leave a Comment