Wijn adventskalender 2019: Rode en witte wijnen

Tel jij het liefst met een wijn adventskalender af naar de feestdagen van 2019? Niet getreurd. Ook dit jaar zijn er weer verschillende wijn adventskalenders te koop, waaronder deze leuke wijn adventskalender van Boxiland. Het bedrijf heeft dit jaar ook een whisky adventskalender in zijn assortiment en een adventskalender vol Amerikaans snoep. Toch is deze wijn adventskalender van 2019 wel één van onze favorieten. Vooral omdat je kunt kiezen uit twee verschillende varianten zo is er een rode wijn adventskalender en een gewone wijn adventskalender met wijnen van over de hele wereld.

Wijn adventskalender 2019

De wijn adventskalender van 2019 komt dit jaar van Boxiland. Vorig jaar verkocht ook Aldi een wijn adventskalender, maar het is nog onduidelijk of die winkelketen ook dit jaar weer een adventskalender op de markt brengt. Niet getreurd, gelukkig is Boxiland dit jaar wel van de partij met liefst twee wijnadventskalenders.

Rode wijn adventskalender

Allereerst heeft het bedrijf een rode wijn adventskalender op de markt gebracht met 24 verschillende soorten rode wijn. Een uiterst leuke manier om het aftellen naar Kerstmis te combineren met het uitproberen van nieuwe wijnsoorten. Zo vind je in deze kalender onder meer Dornfelder, Tempranillo, Merlot en Chenet. Om de adventskalenders nog een extra tintje mee te geven, hebben de makers ervoor gekozen om ze met de hand te laten vullen door mensen met een beperking.

24 verschillende wijnen

Daarnaast heeft het bedrijf ook een gewone wijn adventskalender op de markt gebracht waarin je niet alleen rode wijn vindt, maar ook witte wijnen. Voor de kalender is gekozen voor 24 verschillende smaken uit een aantal verschillende landen. Denk daarbij aan Australië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Chili en Spanje. Zo zit jij in aanloop naar Kerstmis aan een wijn van Käfer, Rotwild, Saint Vincent of Bongeronde. Met wie ga jij met deze adventskalender aftellen naar de feestdagen? Of haal je hem voor jezelf in huis?

Wijn adventskalender kopen

De wijn adventskalender van Boxiland is te bestellen via Amazon. De rode wijn adventskalender bestel je hier*. De adventskalender waarin ook witte wijn zit, bestel je hier*. Wie de adventskalender bij Amazon bestelt, heeft hem razendsnel in huis en betaalt als Prime-lid geen verzendkosten. De kalenders worden alleen verkocht aan mensen van achttien jaar en ouder. Voor wie koop jij de wijn adventskalender 2019?

Bekijk de wijn adventskalender op Amazon*

Leave a Comment