Whisky adventskalender 2021

Whisky adventskalender 2021 kopen? Ook dit jaar zijn er weer verschillende whisky adventskalenders te koop. Deze kalenders zijn het perfecte cadeau voor wie regelmatig whisky drinkt of voor wie graag verschillende whisky's wil uitproberen. Mocht jij een whisky adventskalender willen aanschaffen, dan raden we je wel aan om er snel bij te zijn. De whisky adventskalenders zijn ieder jaar namelijk zulke populaire drank adventskalenders dat ze binnen no time uitverkocht raken. In dit artikel vind je een overzicht van de kalenders die momenteel te koop zijn. We werken de pagina regelmatig bij. Hieronder een overzicht met de whisky adventskalender 2021.

Scotchbar whisky adventskalender 2021

De eerste whisky adventskalender 2021 is deze Scotchbar adventskalender. De kalender is voorzien van een zwarte doos met gouden letters op de voorkant. Zodra je de kalender openklapt, komen er 24 deurtjes tevoorschijn. Met de adventskalender maak je dan ook kennis met 24 verschillende whisky-smaken uit de vier grote Whisky-landen: Schotland, Ierland, Amerika en Canada. Deze kalender is dan ook de perfecte manier om op een leuke manier kennis te maken met verschillende soorten whisky. Denk aan mild whisky uit Ierland en sterke bourbon uit Amerika. Je bestelt de Scotchbar adventskalender via Amazon*.

Vita Dulcis adventskalender

Ben je op zoek naar een whisky adventskalender die gevuld is met whisky's van verschillende merken? Dan is de Vita Dulcis adventskalender 2021 Edition een aanrader. Deze kalender bevat whisky van verschillende merken zoals Johnnie Walker, Talisker Style, Benromach, Black Bottle, Glenfidditch, Glenrothes en Copper Dog. In totaal zitten er 24 verschillende whisky's in de adventskalender verstopt. Ze zijn allen afkomstig uit Schotland. De Vita Dulcis adventskalender 2021 is te koop bij Amazon*.

Vita Dulcis klassieke Schotse whisky

Vita Dulcis biedt dit jaar ook deze exclusieve klassieke Schotse whisky adventskalender aan. Met deze kalender start je op 1 december met het aftellen naar Kerstmis. Vanaf die datum haal je iedere dag een flesje tevoorschijn van 0,02 liter. Wat de exacte inhoud is van deze whisky adventskalender houdt Vita Dulcis nog even geheim, maar alle whisky's zijn afkomstig uit Schotland. Je bestelt de Vita Dulcis met exclusieve klassieke Schotse whisky via Amazon*.

Whisky adventskalender 2021 Japan

Afkomstig van Vita Dulcis is er dit jaar ook de whisky adventskalender 2021 uit Japan. Deze kalender bevat dan ook uitsluitend whisky uit Japan. In totaal zijn er 24 verschillende flesjes van 20ml per stuk. Daarnaast krijg je er ook een brochure bij om meer te weten te komen over de geleverde whisky's. Tot de merken behoren onder meer Akashi, Enso, Fujimi, Hibiki, Toki en Yamazaki. Deze adventskalender whisky 2021 bestel je via Amazon*.

Japan whisky adventskalender

Tot slot is er ook deze Japan whisky adventskalender. In deze kalender zitten 24 flesjes van 20ml. Daarnaast krijg je ook een boekje meegeleverd om meer over de smaken te weten te komen. De whisky komt uit in totaal acht verschillende landen met Frankrijk, Ierland, Canada, Schotland, Zweden, Amerika en meer. Met merken als Glenfiddich, Black Velvet, Paul John Nirvana, Highlandpark en meer. Met deze whisky adventskalender maak je iedere whisky fan blij. Sommige whisky's zijn zelfs tussen de vijftien en 25 jaar oud. Je bestelt deze adventskalender bij Amazon*.

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!