De whisky adventskalender van 2019

Drink jij graag Whisky of ken jij iemand wiens favoriete alcoholische drankje whisky is? Let dan op… Ook dit jaar zijn er weer verschillende whisky adventskalenders te koop. Denk bijvoorbeeld aan deze Whisky adventskalender van Boxiland, dat ook onder meer een adventskalender heeft uitgebracht vol Amerikaanse snoep. In dit artikel lees je alles over deze whisky adventskalender.

Whisky adventskalender 2019

Aftellen naar Kerstmis kan gelukkig tegenwoordig op veel verschillende manier. Adventskalenders zijn in alle soorten en maten te koop en tegenwoordig is er voor ieder wat wils beschikbaar. Zo zitten adventskalenders tegenwoordig vol beautyproducten, speelgoed, eten of in dit geval vol whisky. Met deze whisky adventskalender haal je de mogelijkheid in huis om verschillende smaken te proef. Je begint op 1 december met het openen van het eerste deurtje en haalt op 24 december het laatste flesje tevoorschijn.

Gekozen is voor verschillende smaken. Denk aan Ierse, bourbon, Canadese, tennessee whiskey en nog veel meer. Een leuke manier om de aanloop naar de kerstdagen te combineren met het uitproberen van een aantal nieuwe smaken. De merken die je tegen komt zijn onder meer The Famous Grouse Smoky Black, Johnnie Walker, Glenfiddich en Jim Beam White. De complete inhoud zie je in de afbeelding onderaan dit artikel.

Whisky adventskalender 2019 kopen

De whisky adventskalender van 2019 is te koop bij Amazon*. De adventskalender is alleen te bestellen door mensen die ouder zijn dan achttien jaar. Wie de kalender vandaag nog bestelt, kan hem al razendsnel in huis verwachten.

Bekijk de whisky adventskalender op Amazon*

Inhoud whisky adventskalender 2019

Whisky adventskalender 2019 inhoud

Leave a Comment