WERA gereedschap adventskalender 2019

De WERA gereedschap adventskalender 2019 is het perfecte cadeau voor mannen die graag aan het klussen zijn. Ben jij of ken jij iemand die graag met zijn handen bezig is? Dan is deze adventskalender van WERA misschien wel het perfecte cadeau. De adventskalender is namelijk gevuld met 24 verschillende gereedschapjes. Daarbij zijn er dit jaar ook nog eens twee leuke extraatjes toegevoegd, omdat de adventskalender zijn tienjarige jubileum viert.

WERA gereedschap adventskalender 2019

Mannen zijn dol op gereedschap. Ze hebben het idee dat ze altijd ieder gereedschap in huis moeten hebben, voor het geval ze het ooit nodig hebben. De set die in de WERA adventskalender verstopt zit, heb je daadwerkelijk regelmatig nodig. De WERA gereedschap adventskalender 2019 is een uiterst leuke adventskalender die perfect geschikt is voor klussers. Zo vind je in de adventskalender een T-houder, een kleine, bolvormige Stubby, zeventien verschillende bitjes en drie doppen om voor ieder schroefprofiel een geschikt bitje te hebben.

Daarnaast zitten er ook nog eens twee extra verrassingen in vanwege het tienjarige bestaan van de WERA adventskalender. Zo vind je in de kalender ook een Stubby flessenopener en T-greep kurkentrekker. Uiteraard wel in dezelfde stijl als de andere gereedschapjes van WERA. Alle 24 artikelen kun je netjes bewaren in een meegeleverde stoffen etui die op 25 december volledig vol zit met alle gereedschap.

WERA adventskalender kopen

De WERA gereedschap adventskalender 2019 is per direct te koop via bol.com voor een bedrag van 53,45 euro. Wie de adventskalender vandaag voor 22.00 uur besteld, kan hem morgen al in huis verwachten. Daarbij betaal je bij het bedrijf geen verzendkosten en is ook retourneren gratis.

Bekijk de Wera adventskalender op bol.com*

Inhoud WERA adventskalender 2019:
WERA adventskalender 2019 inhoud

Leave a Comment