Volkswagen Bulli T1 adventskalender 2020

De Volkswagen Bulli T1 adventskalender is terug. Nadat Franzis ons vorig jaar kennis liet maken met een groenachtig Transporter busje, is het bedrijf dit jaar terug met een gloednieuw exemplaar. Voor de 2020-uitvoering is gekozen voor de kleur rood. Heb jij vorig jaar met een Volkswagen Bulli T1 adventskalender afgeteld naar de feestdagen, of ben jij gewoon groot fan van dit Transporter busje? Dan is dit de perfecte manier voor jou om mee af te tellen naar de feestdagen. Met dit modelbouwpakket zet jij in 24 dagen jouw eigen Volkswagen Bulli T1 in elkaar, inclusief bijbehorende geluid.

Bekijk de Volkswagen Bulli T1 op Amazon*

Volkswagen Bulli T1 adventskalender 2020

De Volkswagen Bulli T1 is bij iedere autoliefhebber wel bekend. Het is één van de meest inocische auto’s die ooit is gemaakt. Mede daarom is Franzis juist met dit busje aan de slag gegaan om hem een eigen auto adventskalender te geven. Met dit modelbouwpakket van Franzis kun jij in 24 dagen tijd jouw eigen Volkswagen Bulli T1 uit 1963 in elkaar zetten. Hoe dat in zijn werk gaat?

Modelbouw

Je begint op 1 december met het openen van een doosje uit de kalender. Daarin vind je een onderdeel voor jouw Transporter busje. Vanaf dat moment open je iedere dag een nieuw doosje met een nieuw onderdeel. Op Kerstavond kun je vervolgens jouw Volkswagen Bulli T1 volledig afronden. Extra leuk is dat bij deze adventskalender ook een kwalitatieve standaard zit met geluidsmodule ingebouwd. Daardoor kan jouw busje het geluid van een echte Bulli maken. Ook krijg je een boek meegeleverd met 24 interessante verhalen over de geschiedenis van de Bulli, geschreven door Michael Behrndt.

De adventskalender bevat:

  • Een gedetailleerde Volkswagen Bulli uit 1963 met schaal 1:43
  • Een standaard van goede kwaliteit inclusief geluidsmodule
  • Een handleiding met 24 interessante verhalen over de geschiedenis van de Bulli, geschreven door Michael Behrndt

Volkswagen Bulli T1 adventskalender kopen

Volkswagen Bulli T1 adventskalender 2020 kopen? Deze kalender is alleen online te koop en veilig te bestellen via Amazon. De kalender wordt op 30 augustus 2020 gelanceerd. Wie hem vervolgens bestelt, kan hem ruimschoots op tijd in huis verwachten. Als extra belooft Franzis dat deze nieuwe uitvoering van de Volkswagen Bulli T1 verbeteringen heeft ten opzichte van die van vorig jaar. Ga jij dit jaar voor deze Volkswagen Bulli T1 adventskalender?

Bekijk de Volkswagen Bulli T1 op Amazon*

Volkswagen Bulli T1 adventskalender achterkant