Vegan adventskalender 2021

Eet jij alleen veganistisch en vind je het lastig om een geschikte adventskalender gevuld met eten te vinden? Gelukkig houden steeds meer winkels rekening met veganisten en zijn bijvoorbeeld ook steeds meer chocolade adventskalenders geschikt voor mensen die geen dierlijke producten eten. Boxiland heeft echter de beste adventskalender van 2021 voor veganisten. Deze kalender is gevuld met 24 veganistische producten.

Vegan adventskalender 2021

De Vegan adventskalender van 2021 is verschenen. Afkomstig van Boxiland kunnen ook veganisten op een leuke manier aftellen naar Kerstmis. Het bedrijf bracht dit jaar al onder meer een adventskalender uit met wijn, maar is nu terug met iets nieuws. Als veganist kan het moeilijk zijn om een geschikte adventskalender met eten te vinden. Daar is dit jaar verandering in gekomen. Deze adventskalender is gevuld met enkel diervrije producten.

Inmiddels zul je je afvragen wat voor producten je dan zoal mag verwachten in de adventskalender. De inhoud zal je zeker niet teleurstellen. Zo vind je bijvoorbeeld verschillende bessen, mango, granola’s en bananenchips. Stuk voor stuk overheerlijke producten om op een uiterst ontspannen manier af te kunnen tellen naar de feestdagen. Begin op 1 december met het openen van het eerste vakje en geniet van een lekker vegan product. Daarnaast hebben de adventskalenders van Boxiland ook nog eens een mooi achtergrondverhaal. Alle adventskalenders worden met de hand ingepakt door mensen met een afstand van de arbeidsmarkt.

Vegan adventskalender kopen

De vegan adventskalender 2021 is exclusief te koop bij Amazon*. De kalender is goed betaalbaar en het leukste cadeau dat je een veganist kunt geven. Amazon verzendt de adventskalenders ook naar Nederland en België. Aan wie geef jij de Vegan adventskalender 2021?

Bekijk de Vegan adventskalender op Amazon*

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!