Trabant adventskalender modelbouw

De Trabant adventskalender is een feit. Franzis Verlag liet ons vorig jaar al kennismaken met verschillende auto adventskalenders, in 2020 is het merk helemaal losgegaan. Naast onder meer een Volkswagen Bulli T1 en een Volkswagen Kever, heeft ook de Trabant zijn eigen modelbouw adventskalender gekregen. Met deze aftelkalender haal jij dan ook jouw eigen Trabant in huis, inclusief het geluid dat een echte uitvoering ook zou maken. Daarbij zet je hem in aanloop naar Kerstmis helemaal zelf in elkaar.

Bekijk de Trabant op Amazon*

Trabant adventskalender

De Trabant heeft in het verleden heel wat harten gestolen van autoliefhebbers. Nu Franzis Verlag aan de slag is gegaan om heel wat automodellen een eigen adventskalender te geven, kon uiteraard ook de Trabant niet achterblijven. Ben jij groot fan van de Trabant? Dan is dit jouw kans om op een leuke manier af te tellen naar de feestdagen. Met deze modelbouw adventskalender maak jij van de 24 dagen voor Kerstmis een exclusief Trabant-avontuur. Het resultaat is een eigen Trabant 601 in de kleur blauw.

Modelbouw

Met de adventskalenders van Franzis start je op 1 december met het openen van een doosje. In dat doosje vind je een onderdeel van jouw eigen Trabant 601. Vanaf dat moment open je ieder dag een nieuw doosje en kun je iedere dag één stapje verder met jouw eigen auto. Extra leuk aan dit pakket, is dat er ook een geluidsmodule is meegeleverd. Daarmee wordt het geluid van een echte Trabant nagebootst. Tevens krijg je een uitgebreide handleiding meegeleverd met ook nog eens leuke achtergrondverhalen over de Trabant. Je weet met deze kalender dan ook dat je zoet bent in aanloop naar Kerstmis.

De adventskalender bevat:

  • Een niet van echt te onderscheiden Trabant 601 met schaal 1:43
  • Een standaard van goede kwaliteit en een makkelijk te installeren geluidsmodule
  • Een grote handleiding, gemaakt door schrijver Frank Rönicke
  • Een gratis ticket voor August Horch Museum in Zwickau

Trabant adventskalender kopen

De Trabant adventskalender is veilig online te bestellen via Amazon*. Wie de kalender wil aanschaffen, zal echter wel nog even geduld moeten hebben. Pas vanaf 30 augustus komt hij officieel in de verkoop. Een leuk extraatje is dat je je ook meteen verzekert van een gratis kaartje voor August Horch Museum in Zwickau

Bekijk de Trabant op Amazon*

Trabant adventskalender modelbouw achterkant