Toy Story 4 adventskalender met figuurtjes

Is jouw kind dol op Buzz Lightyear, Sherrif Woody of Mr. en Mrs. Potato Head? Dan hebben wij de perfecte adventskalender gevonden. Sinds de zomer van dit jaar draait de gloednieuwe Toy Story 4 film in de bioscoop en daar hoort ook een gloednieuwe adventskalender bij. Deze uiterst schattige adventskalender van Toy Story is gevuld met figuurtjes en stickers. De kalender is gemaakt door Mattel en biedt 24 leuke verrassingen voor alle Toy Story-fans.

Toy Story 4 adventskalender

Toy Story is weer helemaal terug sinds de release van de vierde film. De film is ontstaan uit een samenwerking van Pixar en Disney en heeft ook zijn eigen merchandise gekregen, waaronder deze prachtige adventskalender van Toy Story. Kan jouw kind niet wachten tot het eindelijk Kerstmis is en vind je het moeilijk om hem of hara rustig te houden? Dan kan deze adventskalender een handje helpen.

Achter ieder deurtje vind je een leuke verrassing die te maken heeft met de Toy Story film. Dat kan werkelijk van alles zijn. Zo zul je de ene dag een sticker tegenkomen in de adventskalender, terwijl je een andere dag een minifiguurtje tevoorschijn tovert. Zo wordt aftellen naar Kerstmis ineens een stuk leuker. De figuurtjes die je zoal tegenkomt zijn onder meer Buzz Lightyear, Sherrif Woody Pride, Jessie Rex, Forky, Slinky Dog en nog heel veel andere vrienden.

Toy Story adventskalender kopen

Deze Disney Toy Story 4 adventskalender wordt verkocht bij Amazon*. In Nederland zijn we hem helaas nog niet tegen gekomen en we verwachten ook niet dat daar op korte termijn verandering in komt. De prijs van de kalender vind je op de website. Als Prime-lid betaal je geen verzendkosten naar Nederland en België.

Bekijk de Toy Story 4 adventskalender op Amazon*

Toy Story 4 adventskalender inhoud

Leave a Comment