Top 10 make-up adventskalender 2021

Make-up adventskalender 2021 kopen? Wij zijn op zoek gegaan naar de tien beste make-up adventskalenders 2021. Iedereen wil er met de feestdagen mooi uitzien en wat is er nou leuker dan om met een speciale make-up adventskalender af te tellen naar Kerstmis. Met deze kalenders start je op 1 december met het openen van een vakje en haal je uiteindelijk op kerstavond de laatste make-up verrassing tevoorschijn. Wat dat voor make-up verrassing is, is afhankelijk van de make-up adventskalender die je uitkiest. Vaak zitten er in make-up adventskalenders in ieder geval lippenstift, mascara, oogpotlood en andere welkome make-up verrassingen. Met dit artikel vind je onze top 10 make-up adventskalender 2021.

10x beste adventskalender make-up 2021

Tegenwoordig verschijnen er steeds meer nieuwe adventskalenders. Ook op het gebied van make-up adventskalenders is de keuze enorm. Bijna ieder groot merk heeft wel zijn eigen adventskalender. Zo kun je er ieder jaar voor kiezen om met jouw favoriete make-up merk af te tellen naar Kerstmis. Je kunt het echter ook anders aanpakken. Een adventskalender is namelijk de ideale kans om kennis te maken met nieuwe producten. Hieronder vind je dan ook onze top 10 make-up adventskalender 2021.

Beste make-up kalender 2021

#1 MAC adventskalender 2021

#2 Douglas adventskalender make-up 2021

De Douglas make-up adventskalender 2021 is mede door zijn prijs ook een van onze favorieten. De adventskalender is te koop voor de prijs van 32,99 euro en zorgt ervoor dat je kunt stralen tijdens de feestdagen. De Douglas adventskalender bevat niet alleen make-up, maar ook producten die je daarbij nodig hebt. Zoals een blender spons, wimperkruller, nagelvijl en een compacte spiegel. Daarnaast zit in de kalender ook onder meer lipstick, mascara, oogschaduw, eyeliner en make-up remover.

#3 NYX adventskalender

#4 Shisheido adventskalender

Dat de Shisheido adventskalender 2021 tot een van onze favoriete make-up adventskalenders van het jaar behoort, heeft absoluut ook te maken met het design. Zodra je deze kalender namelijk openklapt, verschijnt er een spektakel met vuurwerk en de skyline van Tokio (Japan). In de adventskalender zitten qua producten vooral verzorgingsproducten. Met heel wat crème, maar ook mascara, make-up remover en gelgloss. De Shisheido adventskalender 2021 bestel je voor 90 euro.

#5 Clinique adventskalender make-up

#6 Essence adventskalender

Voor de Essence adventskalender is dit jaar voor een lade adventskalender gekozen. Deze 24 sparkling moments of joy adventskalender heeft alles wat je in de komende maand nodig hebt. Daarbij heeft de kalender naast de inhoud ook nog eens een prachtig design met een witte doos en goudkleurige accenten. Lip scrub, lippenstift, lippenbalsem, oogschaduw, nagellak en nog veel meer. Je koopt de Essence adventskalender bij Kruidvat of nu alvast online via bol.com* of Amazon*.

#7 Maybelline make-up adventskalender 2021

#8 Essie nagellak adventskalender

De Essie adventskalender staat ieder jaar bekend als dé nagellak adventskalender. In deze kalender vind je negen flesjes nagellak, 14 mini flesjes en een mini nagellakremover. Extra leuk aan de Essie adventskalender is dat de kalender beschikt over klassiek, gel couture en expressie. Naast de nagellak zitten er in de adventskalender ook verschillende producten om ervoor te zorgen dat de nagellak goed naar voren komt.

#9 Benefit make-up adventskalender

#10 Max & More adventskalender

De Action lanceert ieder jaar verschillende adventskalenders. Een daarvan is de Max & More make-up adventskalender. Ook dit jaar is deze adventskalender weer verschenen. In de adventskalender zitten onder meer highlighter drops, oogschaduw, lippenstift en verschillende kleuren nagellak. Ook zit in de kalender onder meer een make-up spons en penseeltjes. Naast dat je hem in de Action kunt kopen, bestel je hem ook eenvoudig online via bol.com*.

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!