Tony’s Chocolonely adventskalender 2021

De Tony’s Chocolonely adventskalender is eindelijk hier. Het is de allereerste keer dat Tony’s Chocolonely met een eigen aftelkalender op de markt komt. Leuk aan deze chocolade adventkalender is dat je op een leuke manier kennis kunt maken met de verschillende smaken die Tony’s Chocolonely te bieden heeft. Daarnaast is de aftelkalender ook nog eens volledig in het Nederlands. Naast een chocolade verrassing, kun je ook iedere dag rekenen op een stukje tekst. Voor wie haal jij dit jaar de Tony’s Chocolonely adventskalender 2021?

Bekijk de Tony’s Chocolonely aftelkalender op bol.com*

Tony’s Chocolonely adventskalender 2021

Tony’s Chocolonely is een Nederlands bedrijf dat er alles aan doet om uitsluitend 100% slaafvrije chocolade aan te bieden. Dit zien we ook terug in de aftelkalender van dit jaar. Je start op 1 december met het openen van een vakje en haalt dat een heerlijke mini Tony’s tevoorschijn. Dat proces herhaal je tot en met kerstavond. In totaal zitten er tien verschillende chocoladesmaken in de kalender verstopt.

Tot de inhoud behoren onder meer de smaken: Zeezout karamel melkchocolade, melkchocolade hazelnoot, witte chocolade framboos knettersuiker, pure chocolade amandel zeezout en donkere melk. Het is dan ook een mix van melkchocolade, donkere melkchocolade, pure chocolade en witte chocolade. In het kort een overzicht van de inhoud van de Tony’s Chocolonely adventskalender 2021:

  • Classic Wit Framboos Knettersuiker
  • Melk Hazelnoot Crunch
  • Melk Karamel Zeezout
  • Classic Donkere Melk Pretzel Toffee
  • Melk Noga
  • Classic Donkere Melk
  • Puur

Tony’s Chocolonely adventskalender kopen

De Tony’s Chocolonely adventskalender is per direct te bestellen via bol.com*. De kalender wordt gratis verzonden door Tony’s Chocolonely. Kies jij dit jaar voor een Nederlandse adventskalender en wil je met deze super leuke Tony’s Chocolonely adventskalender aftellen naar de feestdagen? Wacht dan niet te lang met bestellen. Gezien de populaireit van Tony’s Chocolonely verwachten wij dat deze aftelkalender razendsnel is uitverkocht.

Bekijk de Tony’s Chocolonely aftelkalender op bol.com*

Tony's Chocolonely adventskalender

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!