Thomas de stoomlocomotief & Friends Fisher-Price Adventskalender 2019

Thomas de stoomlocomotief en zijn vriendjes komen dit jaar je kamer binnengereden. Kinderen kunnen in 24 dagen aftellen richting kerst. Voor iedere dag zit er in deze adventskalender een nieuw geschenk verstopt. Zo worden de spannende dagen richting Kerstmis een stuk draaglijker voor de kleintjes.

Thomas de stoomlocomotief & Friends Fisher-Price Adventskalender

Kinderen zullen veel plezier beleven aan deze kalender. Aangezien achter ieder deurtje een andere mini zit verstopt. Daarbij zitten 6 exclusieve modellen MINIS en hun wagonnen met elk een kerstthema als decoratie. Perfect voor verzamelen, racen en ruilen. Een geweldig kerstcadeau voor uw kinderen. Maar stiekem ook voor jou als liefhebber van Thomas of treinen.

Ga op avontuur met Thomas de Stoomlocomotief en zijn vriendjes. Wie van zijn vriendjes gaan ze tegenkomen? Dat is aan hun om te ontdekken. Zo kunnen ze geheel hun eigen avontuur bedenken.

Thomas de stoomlocomotief & Friends Fisher-Price Adventskalender kopen

Bestellen van deze set kan via Amazon. De set is hier* te koop. Is jouw zoon of dochter klaar om iedereen in het gareel te houden? Bestel hem dan direct. Er moeten hoognodig verschillende problemen opgelost worden. Samenwerken en vriendschap speelt een belangrijke rol.

Bekijk de Thomas de stoomlocomotief adventskalender op Amazon*

Thomas de Stoomlocomotief adventskalender inhoud

Leave a Comment