Thee adventskalender 2020

Thee adventskalender 2020 kopen? Ben jij iemand die dol is op thee of ken jij iemand die het liefst de hele dag thee drinkt? Dan hebben wij de beste keuzes voor dit jaar op een rijtje gezet. Thee adventskalenders zijn er de laatste jaren in veel verschillende soorten en maten. Zo zagen we afgelopen jaar voor het eerst een Lipton kalender voorbij komen, maar zijn er ook een aantal kalenders zonder echt merk. Denk bijvoorbeeld aan die van Two Leaves and a Bud of een fitness thee adventskalender. In dit artikel nemen we je mee naar verschillende keuzes.

Pukka Thee adventskalender

Ben jij groot fan van de thee van Pukka? Dan hebben wij de perfecte thee adventskalender voor je gevonden. Pukka is dit jaar namelijk op de markt gekomen met een kalender waarmee je kennis kunt maken met 24 biologische thee-smaken. Zo haal je in aanloop naar Kerstmis iedere dag een heerlijke nieuwe theesmaak tevoorschijn. Denk daarbij onder meer aan kruidenthee en vruchtenthee. De Pukka Thee adventskalender is te koop bij bol.com* en Amazon*.

Lipton adventskalender

De Liptopn adventskalender is ook dit jaar weer terug. Ieder jaar is dit één van onze favoriete adventskalenders op het gebied van thee, omdat je niet 24 maar 48 pyramide theebuiltjes tegenkomt. Op die manier tel jij niet alleen in je eentje af naar de naderende feestdagen, maar kun je dat ook met je geliefde doen. Daarnaast is deze kalender ook nog eens uiterst betaalbaar en te koop bij bol.com*.

Pickwick adventskalender

Pickwick is dit jaar voor het eerst met zijn eigen adventskalender op de markt gekomen. Het resultaat is een Tea Topics kalender die de welbekende vragen van Pickwick combineert met een aftelmanier naar de feestdagen. De kalender kwam beschikbaar in de Hoogvliet, Kruidvat, Albert Heijn en Jan Linders, maar raakte overal razendsnel uitverkocht. Wij hopen dat de Tea Topics adventskalender in de komende dagen weer beschikbaar komt bij bol.com*.

Thee adventskalender voor kinderen

Wil jij dat jouw kinderen ook graag kennis maken met verschillende soorten thee? Dan heeft C&T dit jaar de perfecte adventskalender voor hen. In deze kalender waarop een vrolijke Kerstman prijkt zitten 24 cafeïnevrije theemelanges verstopt. Daarbij is rekening gehouden met de smaak van kinderen waardoor gekozen is voor een mix van zoete, fruitige en gezonde thee. Zo is vooral ingezet op groene en kruidenthee. Ook deze kalender is vanaf 15 september te koop bij Amazon*.

Thee adventskalender voor kinderen

C&T Thee adventskalender

Amazon* verkoopt dit jaar verschillende thee adventskalenders. Om te beginnen is de C&T kalender aangekondigd. Deze kalender bevat 2 x 24 piramide theezakjes zodat jij samen met nog iemand kunt genieten van twaalf verschillende overheerlijke theesmaken. Voor de inhoud is gekozen voor kwaliteit waarbij hoogwaardige bladtheesoorten uit de beste teeltgebieden centraal staan. Denk daarbij aan China, Japan en India. Alle smaken zitten apart verpakt in een zakje waarop je ook kunt vinden hoe je de thee het best klaarmaakt.

Thee adventskalender 2020 2x24

Lumeria adventskalender 2020

Voor nog geen 15 euro haal je de Lumeria kalender in huis met 24 overheerlijke theesmaken. Extra leuk is dat alle theezakjes geleverd worden in een vensterdoosje dat je ook nog eens leuk tentoon kunt stellen. Smaken die in de Lumeria adventskalender zitten zijn onder meer Goed humeur kruiden thee, Energie thee, Verzachtende keel thee, Gouden curcuma thee en Darjeeling. De kalender is per direct te koop bij bol.com*.

Thee adventskalender 2020

Fitness thee adventskalender

Ben jij een echte sporter, maar houd je tegelijkertijd ook wel van een kopje thee tussendoor? Met deze wellnesstheekalender kom jij de dagen in aanloop naar Kerstmis wel door. De kalender is gevuld met 24 verschillende theesoorten. Met detox, wellness, Ayurveda en biologische thee. Daarnaast zijn er ook nog eens vier verrassingen voor ontspanning. De kalender komt vanaf 15 september beschikbaar bij Amazon*.

Fitness thee adventskalender