Disney Swarovski adventskalender 2023

Laat je betoveren door de Disney Swarovski adventskalender 2023. Het is werkelijk waar een van de mooiste kalenders die we dit jaar gezien hebben. De Oostenrijkse producent van luxegoederen heeft dit jaar groots uitgepakt. Deze adventskalender is speciaal samengesteld om het 100-jarige bestaan van Disney in stijl te vieren. En wat betreft stijl zit je met dit exemplaar goed.

Daar betaal je echter wel voor. Deze unieke Disney Swarovski set heeft namelijk een prijskaartje van €1.200,-. Hiermee is het niet alleen een van de mooiste, maar ook een van de duurste kerstkalenders die je dit jaar kunt kopen. Je bestelt hem exclusief via de officiële website van Swarovski.

Bekijk de Swarovski adventskalender op bol.com*

Disney 100 Swarovski adventskalender 2023

Zoals gezegd is de Disney Swarovski adventskalender een speciale adventskalender die is gemaakt ter ere van het 100-jarige bestaan van Disney. Deze kalender bevat hoogwaardige kristallen beeldjes van Swarovski. Ze stellen allemaal Disney-figuurtjes en andere Disney-gerelateerde ornamenten voor. De adventskalender is ontworpen om een gevoel van kinderlijke verwondering op te roepen en is een waardevol verzamelobject voor Disney-liefhebbers en Swarovski-verzamelaars.

Het is de bedoeling dat je met deze kalender op 1 december begint met het aftellen naar Kerstmis. Dat betekent dat je op 1 december het eerste deurtje openmaakt. Daarachter vind je een prachtig ornament van Swarovski. Tot en met eerste kerstdag blijf je iedere dag een deurtje openmaken. In tegenstelling tot veel andere kalenders bevat deze adventskalender namelijk niet 24, maar 25 cadeautjes.

Adventskalender Disney Swarovski
Adventskalender Disney Swarovski

Het design

Van Swarovski mag je topkwaliteit verwachten en dat zie je wat ons betreft ook terug in het design van de adventskalender van dit jaar. Het merk heeft uitgepakt met een grote groene doos waarop een strik is vastgemaakt. Op de voorkant prijkt de tekst: ‘Disney 100 Swarovski’. Zodra je de kalender uit de doos tilt, kom je ook Mickey Mouse tegen. Zodra je de kalender openklapt, komen er 25 deurtjes tevoorschijn. Omlijnd met een gouden rand vind je ieder vakje eenvoudig terug. Maar pas op: Kijk niet op de achterkant van de doos, want daarop zie je al de 25 ornamenten die in de kalender verstopt zitten.

Inhoud van de magische Swarovski kalender

In deze magische adventskalender vind je 25 unieke verrassingen, variërend van 22 levendige versieringen tot twee sieraden en een set grappige stickers. Deze exclusieve items, met designs gebaseerd op jouw geliefde Disney-figuren en feestelijke symbolen, zijn alleen beschikbaar in deze kalender. Het is een ideaal geschenk voor iedereen die dol is op Disney of Swarovski.

  • Met exclusieve mini kristallen van Disney poppetjes en andere feestelijke symbolen.
  • Deze ornamenten zijn geschikt om in de kerstboom te hangen. Zo ben je meteen helemaal klaar voor Kerstmis!
Disney Swarovski adventskalender open
Disney Swarovski adventskalender open

Disney Swarovski adventskalender 2023 kopen

Wil jij de Disney Swarovski adventskalender 2023 kopen? Het is een van de mooiste en unieke adventskalenders die dit jaar te koop is. Deze Disney variant is beschikbaar in een gelimiteerde uitgave. Als je hem in huis wilt halen, moet je er wel wat voor over hebben. Hij is momenteel te bestellen voor €1,200.- op de website van Swarovski.

Bekijk de Swarovski adventskalender op bol.com*

Swarovski adventskalender 2022

Vorig jaar maakten we voor het eerst kennis met de Swarovski adventskalender. Geniet van het aftellen van de dagen in de aanloop naar de feestdagen en vier de magie van de kerstperiode met deze unieke Swarovski kristallen adventskalender. De ornamenten en beeldjes in deze kalender kunnen als versiering voor op tafel of in de boom gebruikt worden. Dit maakt de Swarovski adventskalender ideaal voor de feestdagen. Swarovski sieraden zijn altijd erg populair geweest en dat is misschien wel de reden waarom de Swarovski adventskalender zo positief is ontvangen, ondanks zijn prijs. Deze adventskalender is nu nog te koop bij bol.com* voor 630 euro.

Breekbare Swarovski ornamenten

Houd er rekening mee dat de Swarovski ornamenten breekbaar zijn. De goederen in de adventkalender zijn dan ook bedoeld als decoratie objecten en vooral voor volwassenen. Het is dus geen speelgoed. Niet geschikt voor kinderen onder de 15 jaar. Wij raden aan het enkel in de buurt van je kids neer te zetten of op te hangen als je zeker weet dat ze er voorzichtig mee omgaan.

Swarovski adventskalender 2022
Swarovski adventskalender 2022