Snoep adventskalender 2020

Snoep adventskalender 2020 kopen? Adventskalenders met eten doen het nog altijd goed. Niet alleen de chocolade varianten vliegen richting de feestdagen over de toonbank, maar ook de adventskalenders gevuld met snoep en chips zijn uiterst populair. In dit artikel hebben we de beste keuzes voor dit jaar op een rijtje gezet, inclusief links naar websites waar je de snoep adventskalender kunt bestellen. Voor welke variant kies jij dit jaar?

Snoep adventskalender 2020

Haribo adventskalenders 2020

Haribo heeft in de afgelopen jaren verschillende adventskalenders op de markt gebracht. Ook dit jaar is de Duitse snoepproducent terug met verschillende kalenders om mee af te tellen naar de feestdagen. De eerste kalender van Haribo is een variant waarbij je kunt rekenen op tien verschillende smaken Haribo zakjes. Daarnaast is er ook ander snoep toegevoegd van Moaom. De andere adventskalender is één die volledig gevuld is met Haribo zakjes. In die kalender vind je liefst 24 verschillende smaken, waaronder een aantal die wij hier in Nederland nog nooit zijn tegengekomen. Beide kalenders bestel je eenvoudig bij Amazon* en bol.com*.

Jelly Beans adventskalender

Ben jij dol op Jelly Beans? Ook in dat geval kun je dit jaar rekenen op verschillende keuzes. Onze favoriet is dit jaar by far de variant van Bean Boozled. Deze adventskalender combineert het aftellen naar Kerstmis namelijk met een leuke challenge. Je weet namelijk niet of je achter het deurtje een lekkere jellybean vindt of een vieze variant. Zo kun je bijvoorbeeld een aardbei-banaan smoothie tegen komen, maar ook rotte vis. Of wat dacht je van popcorn met boter of rotte eieren. Durf jij het aan om met deze adventskalender af te tellen naar de feestdagen? Je bestelt hem eenvoudig bij Amazon*. Naast deze kalender zijn er ook andere jelly bean adventskalenders te koop bij Amazon*.

Chupa Chups adventskalenders

Chupa Chups ken je misschien voornamelijk van de welbekende lolly's, maar daarbuiten heeft het snoepmerk ook een aantal andere producten in zijn assortiment. Denk aan de Crazy Dips en de Bubble Gum. In de eerste twee Chupa Chups adventskalenders van dit jaar zitten 24 verschillende Chupa Chups producten. De derde variant is een Chupa Chups adventskalender met 24 kindvriendelijke cosmeticaproducten en accessoires. Daarin zitten onder meer nagellakken die naar aardbeien, cola en vanille ruiken. De Chupa Chups adventskalenders bestel je eenvoudig bij Amazon*.

Retro snoep adventskalender

Dit jaar hebben we ook een super leuke adventskalender gevonden met retro snoep. Kun jij je het snoep van vroeger nog herinneren? Met deze retro adventskalender start je op 1 december met het openen van een vakje en haal je vervolgens 24 dagen lang een snoepje van vroeger tevoorschijn. Denk daarbij aan de retro schelpen, de kauwgom van vroeger en de popping dip. De retro adventskalender koop je bij Amazon*.

Snoep adventskalender 2020

Ben je nog niet de perfecte snoep adventskalender tegen gekomen? Dan hebben we hieronder nog een aantal extra opties. Houd je bijvoorbeeld meer van drop of wil je een adventskalender die zich volledig richt op kauwgom? Ook dan zijn er verschillende adventskalenders beschikbaar. Via de linkjes hieronder kom je direct op de juiste website terecht.