ShampooBars adventskalender 2022

De ShampooBars adventskalender 2022 is gepresenteerd. Na het grote succes van de adventskalender van vorig jaar, is het bedrijf terug met niet één maar liefst twee verschillende adventskalenders. Zoals we van het bedrijf mogen verwachten, is de duurzame en originele adventskalender van ShampooBars gevuld met producten uit hun assortiment.

Dat geldt zowel voor de 12-dagen adventskalender als de 6-dagen adventskalender die het bedrijf dit jaar lanceert. Je bestelt de adventskalenders nu in de pre-order met korting op ShampooBars.nl. Zo haal je de 12-dagen adventskalender al in huis voor 79,95 euro en wordt de 6-dagen kalender verkocht voor 44,95 euro. We vertellen je graag alles over de ShampooBars adventskalender 2022.

Bekijk de ShampooBars adventskalender op ShampooBars.nl

Shampoo Bar adventskalender

Maak kennis met de Shampoo Bar adventskalenders van 2022. De adventskalender van ShampooBars was vorig jaar vooral onder vrouwen een groot succes, maar dit jaar pakt het bedrijf het anders aan. Waar vorig jaar een 24-dagen Shampoo Bars adventskalender verscheen, is het nu de beurt aan twee kleinere ShampooBars adventskalenders.

Het design van de nieuwe adventskalenders hebben veel van elkaar weg. Zo heeft ShampooBars dit jaar gekozen voor een opvallend licht blauw design. Op de voorkant tref je een winterse landschap aan. In de besneeuwde wereld staan kerstbomen, huizen en zelfs een sneeuwpop. Op de voorkant zie je meteen de vakjes waarachter de cadeautjes verstopt zitten.

Adventskalender ShampooBars zes dagen
Adventskalender ShampooBars

12 dagen Shampoo Bars adventskalender

Om af te trappen is de ShampooBars adventskalender 2022 Deluxe variant verschenen. Met deze kalender tel je in twaalf dagen af naar Kerstmis. Op de doos vind je dan ook alleen maar even cijfers terug. Dat betekent dat je op 2 december start met het openen van een deurtje en vanaf dan om de dag een ShampooBars-verrassing tevoorschijn haalt.

Wie deze adventskalender koopt, zal een super lekker ruikende adventskalender in huis halen. De adventskalender bevat namelijk twaalf full-size producten uit het assortiment van het bedrijf. Denk daarbij onder meer aan een aantal limited edition bars en handige accessoires. Je schaft deze adventskalender aan voor de prijs van 79,95 euro, terwijl zijn waarde meer dan 100 euro bedraagt. Bestellen kan via ShampooBars.nl.

Aftellen in zes dagen

De tweede optie is de adventskalender ShampooBars Medium variant. Dit is de meest bijzondere variant. Het bedrijf heeft namelijk gekozen voor een zes daagse adventskalender, iets wat we eerder nog niet voorbij zagen komen. Met deze adventskalender start het aftellen op 4 december. Om de vier dagen haal je een nieuw cadeau tevoorschijn. Dat gebeurt dus op 4, 8, 12, 16, 20 en 24 december.

Ook de inhoud van deze adventskalender bestaat uit een aantal full-size Bars uit het assortiment van het merk. Daarbij zelfs een aantal limited editions. Ook kun je rekenen op mooie accessoires. Je bestelt deze Medium adventskalender online voor 44,95 euro bij ShampooBars.nl. De inhoud heeft een waarde van 55 euro.

Wat zit er in de adventskalender ShampooBars?

De inhoud van de ShampooBars adventskalender wordt nog strikt geheim gehouden. ShampooBars verzekert je in ieder geval ‘dat er een zeer zuiver luchtje’ aan het cadeau zit. De kalender is dan ook gevuld met alleen maar fullsize producten. Dit kunnen zowel (limited edition) ShampooBars zijn van het bedrijf als mooie accessoires die je niet wilt missen.

Shampoo Bars adventskalender inhoud
Shampoo Bars adventskalender inhoud

Waar kun je de ShampooBars adventskalender 2022 kopen met korting?

Je bestelt de ShampooBars adventskalender 2022 eenvoudig online. De Deluxe adventskalender ShampooBars bestel je in de pre-order voor de prijs van 79,95 euro. De inhoud heeft een waar van meer dan 100 euro. De Medium adventskalender van het Nederlandse bedrijf wordt verkocht voor 44,95 euro. De waarde daarvan is 55 euro. Extra leuk is dat de ShampooBars adventskalenders vanaf november per fietskoerier wordt bezorgd. Verzenden is gratis. Bestellen kan via ShampooBars.nl.

Bekijk de ShampooBars adventskalender op ShampooBars.nl