Rituals zomer adventskalender 2022

De Rituals zomer adventskalender 2022 is verschenen. We kennen natuurlijk al de Rituals adventskalender 2022 waarmee we ieder jaar aftellen naar de feestdagen, maar dit jaar is daar voor het eerst de ‘Summer of Joy’ bijgekomen. Deze speciale adventskalender bevat in totaal dertien producten. In dit artikel vertellen we je wat er allemaal in de Rituals zomer adventskalender 2022 verstopt zit, of hij zijn geld waard is en waar je hem kunt kopen. De Summer of Joy adventskalender is alvast een perfect Moederdagcadeau. Je bestelt hem voor de prijs van 60 euro bij de Bijenkorf. Het is niet bekend of hij later ook te koop komt via bol.com.

Bekijk de Rituals zomer adventskalender op de Bijenkorf

Rituals zomer adventskalender 2022

Rituals presenteert ieder jaar misschien wel de meest bekende adventskalenders onder de noemer ‘Rituals of Advent’. Het bedrijf lanceert ieder jaar liefst twee adventskalenders om mee af te tellen naar Kerstmis. Deze starten op 1 december en lopen door tot en met kerstavond. Dit jaar is er voor het eerst ook een andere adventskalender verschenen. Eentje die je niet in de winter gebruikt, maar juist in de zomer.

Wil jij jezelf of een ander ook in de zomer net iets extra geven? Denk dan aan de Rituals Summer of Joy adventskalender 2022. Deze XL Limted Edition Summer gift set is alleen deze zomer verkrijgbaar en bestaat uit 13 bijzondere cadeaus. Extra leuk is dat het er bij deze kalender iets anders aan toe gaat dan de normale adventskalender. Zo tel je niet af naar een bepaalde dag, maar gaat het erom dat je dertien dagen lang aandacht besteedt aan je ware fysieke, emotionele en spirituele ik. Hij is dan ook uiterst geschikt voor wie wel wat extra verwenmomentjes kan gebruiken. Daarmee is het een leuk verjaardagscadeau of Moederdagcadeau.

Inhoud Rituals Summer of Joy adventskalender 2022

De Rituals Summer of Joy adventskalender bevat in totaal dertien cadeaus die verpakt zitten in een prachtige doos. Door de kleuren van de doos heeft de adventskalender meteen iets zomers te pakken. Zo is er gekozen voor een gele doos met een blauwe wikkel met daarop de tekst: “Summer of Joy: 13 gifts of happiness”. Daarbij zegt Rituals ook: “Take time to do what makes the soul happy.” Voor de inhoud is zeker niet alleen gekozen voor zomerse producten. Hieronder een overzicht van wat je zoal kunt verwachten. De complete inhoud vind je onderaan dit artikel:

 • Diverse verzorgingsproducten uit de populaire collectie ‘The Ritual of Karma’ met onder meer badolie, body scrub en body mist.
 • Verschillende producten uit de vrij recent verschenen collectie ‘The Rituaal of Mehr’ met onder meer Shower gel en interieurspray.
 • Exclusief product van Rituals die je alleen terugvindt in deze Summer of Joy adventskalender: een stijlvolle zandloper
 • Uiteraard mag er net als in de gewone adventskalender ook geen geurkaars ontbreken.

De producten uit de Rituals Summer of Joy adventskalender zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Bij elkaar hebben ze een totale waarde van meer dan 110 euro.

Rituals Summer of Joy Advent

Waar Rituals zomer adventskalender kopen?

De Rituals zomer adventskalender 2022 is per direct te koop bij onder meer de Bijenkorf voor 60 euro. Of hij later ook nog te koop komt bij bol.com, is nog niet bekend. Weet jij zeker dat je met deze Rituals Summer of Joy adventskalender wilt genieten van de zomer? Wees er dan snel bij, want het gaat om een Limited Edition adventskalender. Deze kalender is dan ook alleen deze zomer te koop en heeft een beperkte voorraad.

Je haalt hem nu al in huis voor de prijs van 60 euro. Daarmee bespaar je flink en dat is goed nieuws voor wie groot fan is van de artikelen van Rituals. De producten hebben tenslotte een totale waarde van meer dan 110 euro. Daarbij haal je als echte Rituals-fan ook meteen een exclusief product in huis met de stijlvolle zandloper.

Bekijk de Rituals zomer adventskalender op de Bijenkorf

Wat te verwachten van Rituals Summer of Joy?

Hieronder vind je de complete inhoud van de Rituals zomer adventskalender 2022:

 1. The Ritual of Karma Body Shimmer Oil (30ml)
 2. The Ritual of Karma Hair & Body Mist (20ml)
 3. The Ritual of Karma Body Cream (100ml),
 4. Travel L’Éclat (15ml)
 5. The Ritual of Mehr Hand Balm
 6. The Ritual of Mehr Parfum d’Interieur (50ml)
 7. The Ritual of Karma Cooling After Sun Shower Gel (50ml)
 8. The Ritual of Karma Mild Body Scrub Clay (70ml)
 9. Advent Mini Candle Private Collection – Sweet Jasmine
 10. The Ritual of Karma Water Body Spray
 11. The Ritual of Mehr Foaming Shower Gel
 12. Zandloper
 13. The Ritual of Namaste Anti-Aging Serum (10ml)

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!