Rituals Exclusive Calendar, de Adventskalender van 2018

0
Rituals Adventskalender Exclusive

Rituals staat inmiddels een beetje bekend om zijn adventskalenders. Tegen het einde van het jaar presenteert het bedrijf vaak een nieuwe kalender om mee af te tellen naar Kerstmis. De kalender zit doorgaans vol met lekkere badspullen en geurkaarsen. Dit jaar heeft het merk zelfs gekozen voor twee adventskalender, waar de Rituals XL adventskalender er één van is. De andere is de Deluxe Calendar. In deze adventskalender vind je producten voor zowel mannen als vrouwen.

De Rituals Exclusive Adventskalender 2018

De Rituals Exclusive Adventskalender is een prachtige adventskalender om mee af te tellen naar de feestdagen. Rituals heeft gekozen voor een 2D-kerstboom in de kleur rood met 24 verschillende vakjes. Achter die vakjes kom je zeker niet de goedkoopste artikelen tegen. Het complete pakket heeft een winkelwaarde van liefst 120 euro en wordt geleverd in een leuke cadeauverpakking.

Wat je sowieso tegenkomt in de adventskalender, zijn vier Advent kaarsen. Advent begint traditiegetrouw vier zondagen voor kerst. Iedere zondag wordt een kaars aangestoken om die periode te vieren. Andere producten in deze rode kerstboom zijn onder meer parfum, shower gel, een nagelvijl en zeep.

Rituals Exclusive Calendar kopen

Rituals Exclusive Calendar, één van de twee adventskalenders die Rituals dit jaar op de markt heeft gebracht, wordt voor €59,50 verkocht. De winkelwaarde van het complete pakket bedraagt 120 euro. De adventskalender is onder meer te koop bij Bol.com.

Opmerking: Deze adventskalender is niet meer te koop, inmiddels zijn de Rituals adventskalenders voor 2019 aangekondigd

Bekijk de Rituals Exclusive Calendar op bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here