Rituals Deluxe Calendar, de Adventskalender van 2018

0
Rituals Adventskalender Deluxe 2018

Deze Rituals Deluxe Calendar is niet de goedkoopste adventskalender die je tegen gaat komen, maar het is wel een heel gezellige. Rituals heeft zijn uiterste best gedaan op deze kalender en dat zie je er ook wel aan terug. Het bedrijf heeft een 3D-kerstboom gemaakt en heeft de cadeautjes verstopt in de versiering. Ook is de boom voorzien van feestelijke kerstlampjes en wordt hij geleverd in een mooie cadeauverpakking. De Rituals adventskalender zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Rituals heeft overigens ook een andere adventskalender in zijn assortiment. Die kalender draagt de naam Exclusive Calendar en is wat goedkoper dan de Deluxe-uitvoering. De Exclusive-variant heeft een minder hoge winkelwaarde en voor het design is gekozen voor een 2D-kerstboom.

Rituals Deluxe Calendar adventskalender

In de Rituals Deluxe Adventskalender zitten 24 cadeautjes verstopt. Traditiegetrouw vind je in de kerstboom van Rituals sowieso vier Advent kaarsen. Tijdens de vier zondagen voor kerst wordt steeds een kaars aangestoken. Ook de andere cadeau’s zijn echter al bekend. Zo kom je onder meer nagellak, showergel, parfum en skincare-producten tegen.

Wat wel handig is om in de gaten te houden, is dat de adventskalender wordt geleverd zonder batterij voor de lampjes. Met deze Deluxe Calendar tel je in ieder geval wel in stijl af naar het kerstfeest.

Rituals Deluxe Calendar kopen

De Rituals Deluxe Calendar is onder meer te koop in de officiële webshop van Rituals. De kerstboom wordt verkocht voor €89,- en heeft een winkelwaarde van liefst 140 euro. Ook krijg je bij de bestelling een Travel Perfume erbij.

Opmerking: Deze adventskalender is niet meer te koop, inmiddels zijn de Rituals adventskalenders voor 2019 aangekondigd

Of bekijk het Rituals assortiment op Bol.com

Rituals Adventskalender Deluxe 2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here