Rituals adventskalender 2021

Als eerste op de hoogte zijn voor de Rituals adventskalender 2021? Ieder jaar kijken wij weer uit naar de lancering van de adventskalenders van Rituals. Het merk zet ieder jaar alles op alles om een leuke beauty adventskalender op de markt te brengen en dat is niet zonder resultaat. De kalenders behoren tenslotte tot de meest populaire adventskalenders van Nederland. Nadat Rituals zijn ‘The Ritual of Advent’ volledig heeft vernieuwd, kijken we nog meer uit naar de release van de adventskalenders van 2021. In dit artikel houden we je op de hoogte van de kalenders van dit jaar.

Vernieuwde varianten

Rituals bracht in 2020 tot verbazing van veel liefhebbers van adventskalenders plots twee totaal nieuwe adventskalenders uit. Voorheen kenden we het bedrijf voornamelijk van twee kerstboom adventskalenders. Daarbij was er één 2D-variant en één 3D-variant. In 2020 pakte Rituals het totaal anders aan door afscheid te nemen van het kerstboom design en twee uiterst leuke kalenders uit te brengen. De eerste, goedkopere variant, was een leuke 2D-adventskalender in de vorm van een grachtenpand, terwijl de tweede, duurdere variant, een compleet kerstdorp was inclusief verlichting. Onze verwachtingen voor de Rituals adventskalenders 2021 zijn dan ook:

  • De (goedkopere) Rituals exclusieve 2D-adventskalender met als design een grachtenpand.
  • De (duurdere) Rituals deluxe 3D-adventskalender met het design van een kerstdorp inclusief verlichting.
  • Een travel exclusive 2D-adventskalender. Dit is met hetzelfde design als het grachtenpand, maar dan exclusief bedoeld voor verkoop in luchthavens. Deze kalender heeft ook een andere inhoud dan de normale 2D-kalender.

Bekijk het Rituals assortiment op bol.com*

Rituals 2D Exclusieve adventskalender 2021

De Rituals 2D Exlusieve adventskalender zou in 2021 maar zo weer een grachtenpand kunnen zijn. Voor de lancering van de nieuwe designs in 2020 heeft Rituals tenslotte een aantal jaar geteerd op zijn kerstboom adventskalenders in verschillende kleuren. We kunnen dan ook niet uitsluiten dat Rituals ook in 2021 vasthoudt aan een soortgelijk design en bijvoorbeeld de kleur zal aanpassen. Het concept van twee grachtenpanden met daarin liefst 24 verschillende cadeautjes lijkt voor nu gewoon behouden.

Het leuke aan de Rituals adventskalender is dat je hiermee kennis kunt maken met veel verschillende producten van het merk. De kalender is ieder jaar gevuld met travel-size producten die afkomstig zijn uit de bekendste Rituals collecties. Denk bijvoorbeeld aan The Ritual of Sakura, The Ritual of Samurai of The Ritual of Hammam. Het is een fijne manier om kennis te maken met onder meer de handverzorgingsproducten, de interieurparfum en de badproducten van het Nederlandse cosmeticabedrijf. Iedere zondag ontdek je in de kalender een overheerlijke geurkaars om advent mee te vieren.

Bekijk het Rituals assortiment op bol.com*

Rituals 3D Deluxe advent kalender

Naar verwachting keert ook de Rituals 3D adventskalender dit jaar weer terug. Wij hopen dat Rituals opnieuw kiest voor onze favoriet: het kerstdorp. Met dit kerstdorp tel je niet alleen op een leuke manier af naar de feestdagen, maar haal je ook meteen de kerstsfeer in huis. De cadeautjes zitten in deze kalender verstopt in verschillende huisjes en kerstbomen. Hier steek je lampjes doorheen, waardoor ze samen een heel dorp vormen.

In tegenstelling tot de 2D-kalender, kun je bij deze kalender voornamelijk rekenen op grotere verpakkingen. De kalender is dan ook net iets luxer dan zijn kleinere broertje. Wij verwachten dat Rituals in ieder geval het concept van de Deluxe advent kalender ook in 2021 weer lanceert, maar of het bedrijf opnieuw kiest voor een kerstdorp is nog even de vraag.

Bekijk het Rituals assortiment op bol.com*

Wanneer is de Rituals adventskalender 2021 verkrijgbaar?

Wanneer is de Rituals adventskalender 2021 verkrijgbaar? Rituals maakt jaarlijks in augustus of september bekend met welke adventskalenders we dat jaar af kunnen tellen naar de feestdagen. Vanaf dat moment duurt het vaak nog een paar weken tot de kalenders ook echt te koop zijn.

Rituals adventskalenders 2021 kopen

De Rituals adventskalenders van 2021 komen ieder jaar onder meer te koop via bol.com, Lookfantastic, Amazon en de officiële website van Rituals. De 2D-adventskalender wordt ieder jaar verkocht voor 59,90 euro en heeft een waarde van 120 euro. Het kerstdorp gaat over de toonbank voor 89,90 en heeft een waarde van 145 euro. Wie de kalender online bestelt, kan het ingepakt verwachten in een luxe cadeauverpakking. Zo is hij uitstekend geschikt om cadeau te doen. Ga jij voor de Rituals adventskalender 2021?

Rituals kerstdorp adventskalender

Leave a Comment