Rituals adventskalender 2020 – Inhoud en waar te koop?

Rituals adventskalender 2020: Ook in 2020 lijkt Rituals terug te komen met niet één, maar liefst twee adventskalenders. Ieder jaar pakt het Nederlandse cosmeticabedrijf groots uit om de feestdagen tot een succes te maken. De beauty adventskalenders van het bedrijf zijn dan ook altijd uiterst populair. De laatste jaren hebben we gezien dat Rituals twee verschillende kalenders voor kerst op de markt heeft gebracht. Een 2D-variant die werd aangeprezen als een ‘Exclusive adventskalender’ en een 3D-variant die gezien wordt als de ‘Deluxe adventskalender’. Deze adventskalenders bevatten producten voor zowel mannen als vrouwen.

Rituals Exclusive adventskalender 2020

De Exclusive adventskalender is jaarlijks de goedkoopste Rituals adventskalender. Deze variant bracht je de laatste jaren direct in de kerstsfeer. De 2D adventskalenders van Rituals verschenen de afgelopen jaren in verschillende kleuren op de markt. Zo werd in 2017 gekozen voor een groene variant, een jaar later een rode uitvoering en in 2019 een goudkleurig design.

Het is dan ook een grote verrassing voor welke kleur Rituals kiest voor de Rituals Exclusive adventskalender 2020. Wat ieder jaar wel aardig overeenkomt, is het ontwerp. Zo is de kalender ieder jaar een kerstboom. Daarmee is de kalender eigenlijk gewoon een doos die je met flappen verfraait tot een kerstachtig-tafereel.

Inhoud Exclusive adventskalender

Wat er in 2020 in de Rituals Exclusive adventskalender zit, is uiteraard nog niet bekend. Al kunnen we wel alvast een voorzichtige schatting doen door naar het verleden te kijken. Zo staat de Exclusive adventskalender van Rituals erom bekend om een hele reeks aan kleinverpakkingen Rituals-producten te bevatten. Deze producten zijn vanwege hun formaat uiterst handig voor mensen die regelmatig reizen.

In de Exclusive adventskalender van 2019 zat onder meer body mist, handzeep, gezichtsolie, handbalsem, lichaamsolie, bodycrème en andere verzorgingsproducten. Ook zaten er vier advent kaarsen verstopt in de kalender. De complete inhoud van vorig jaar weten? Bekijk het via Rituals Exclusive adventskalender van 2019.

Deluxe advent kalender

De Rituals Deluxe adventskalender is ieder jaar een van onze favoriete adventskalenders. Deze kalender is namelijk een 3D-variant waarbij je echt zelf een kerstboom in elkaar zet. Mede door zijn leuke uiterlijk, is deze adventskalender ieder jaar dan ook een ware bestseller. Net als de Exclusive adventskalender, is ook deze Deluxe adventskalender de laatste jaren in verschillende kleuren beschikbaar gekomen. Zo was er een goudkleurige boom met rode cadeautjes, een groene boom met rode cadeautjes en in 2019 een rode boom met goudkleurige cadeautjes.

Ook voor deze adventskalender is het een grote vraag voor welke kleur Rituals in 2020 zal kiezen. Wat deze advent kalender extra leuk maakt, is dat je de kerstboom versiert met kerstballen. In deze kerstballen zitten gelijk de cadeautjes verstopt. Zelfs de piek is voorzien van een cadeautje. Een ander leuk extraatje is dat bij de kerstboom adventskalender ook passende lampjes zijn meegeleverd. Zo hoef je eigenlijk niet eens meer een echte kerstboom op te zetten.

Inhoud Rituals Deluxe adventskalender

De Rituals Deluxe adventskalender bevat altijd nét wat luxere producten dan de 2D-variant. Deze adventskalender bevat net als de Exclusive adventskalender de nodige beauty producten. Zo zat er de laatste jaren onder meer een bodycrème, doucheschuim en lichaamsscrub in. In deze adventskalender kom je echter ook wat grotere producten tegen. Denk bijvoorbeeld aan de populaire geurstokjes van Rituals. Zodra de inhoud van de Rituals Deluxe adventskalender 2020 bekend is, voegen we die toe aan dit bericht.

Rituals adventskalender 2020 kopen

De Rituals adventskalenders 2020 komen ook dit jaar weer beschikbaar in verschillende winkels, waaronder bij bol.com. Wanneer de kalenders precies in de winkels liggen, is nog onduidelijk, maar naar verwachting wordt medio september gestart met de verkoop. Daarbij ziet het ernaar uit dat vast wordt gehouden aan de prijs waar we de laatste jaren gewend aan zijn geraakt.

De Rituals Exclusive adventskalender werd voorgaande jaren verkocht voor een bedrag van 59 euro. Dat lijkt ook dit jaar weer het geval te zijn. Daarvoor haal je een 2D adventskalender in huis met hoge kwaliteit beautyproducten die een waarde hebben van zo’n 120 euro. De Rituals Deluxe adventskalender gaat zeer waarschijnlijk over de toonbank voor een bedrag van 89 euro. Daarvoor krijg je de luxe kerstboom-kalender met een inhoud die een waarde van 150 euro vertegenwoordigt. Geniet jij dit jaar van de Rituals adventskalender 2020?

Bekijk het Rituals assortiment op bol.com*

Bekijk het Rituals assortiment op Amazon*