Rituals adventskalender 2019 – Inhoud en waar te koop?

Rituals is ook in 2019 weer terug met een gloednieuwe adventskalender. Het bedrijf staat erom bekend om ieder jaar aan de slag te gaan met nieuwe adventskalenders. Dat leverde vorig jaar de Rituals Deluxe Calendar op en de Rituals Exclusive Calendar. Ook dit jaar komt het bedrijf weer met twee verschillende adventskalenders. De eerste foto’s daarvan zijn inmiddels verschenen en zelfs de inhoud is daar al op te zien. In dit artikel lees je er alles over.

Rituals 2D adventskalender 2019

Allereerst heeft Rituals zijn nieuwe 2D adventskalender aangekondigd. Dit jaar is niet gekozen voor een rode kerstboom als 2D-kalender, maar een goudachtige variant. De adventskalender heeft ruimte voor 24 prachtige cadeautjes die geschikt zijn voor alle huidtypes. Het is wat ons betreft één van de beste adventskalenders die je een vrouw cadeau kunt doen. De kalender is onder meer gevuld met doucheschuim, wondermasker, zeep, bodycrème en body mist.

Inhoud Rituals 2D adventskalender

2 X The Ritual of Namaste Hydrating Ampoule 2ml
1 X Wondermasker 10g
1 X Spatel
1 X The Ritual of Sakura Lichaamsscrub 70ml
1 X The Ritual of Samurai Doucheschuim Sport 50ml
1 X The Ritual of Namasté Velvety Smooth Gezichtsreinigingsschuim 30ml
1 X Nail Treat for gift set
1 X The Ritual of Ayurveda Doucheschuim 50ml
1 X Advent Mini kaars Private Collection – Oriental Vetiver
1 X Advent Mini kaars Private Collection – Sacred Saffron
1 X Advent Mini kaars Private Collection – Savage Garden
1 X Advent Mini kaars Private Collection – Precious Amber
1 X Amsterdam Collection Body Mist 20ml
1 X Amsterdam Collection Handzeep 110ml
1 X The Ritual of Namasté Pure Gezichtsolie 5ml
1 X The Ritual of Samurai Ice Shower 70ml
1 X The Ritual of Dao Nacht handbalsem
1 X The Ritual of Hammam Black Soap 70ml
1 X Scrub handschoen
1 X The Ritual of Ayurveda Droge lichaamsolie VATA 30ml
1 X The Ritual of Happy Buddha Bodycrème 70ml
1 X Miracle Wipes – Travel

Rituals 2D adventskalender 2019 kopen

De Rituals 2D adventskalender is op 16 september gelanceerd en is inmiddels te koop op verschillende sites. Zo is hij onder meer te bestellen bij bol.com voor een bedrag van 59,90 euro. Daarbij kun je rekenen op gratis bezorging en retournering. De inhoud heeft een waarde van meer dan 120 euro. Ook is deze adventskalender te koop bij lookfantastic.

Bekijk de Rituals 2D adventskalender 2019 op bol.com

Rituals adventskalender 2019

Rituals 3D Deluxe adventskalender 2019

Rituals komt ook dit jaar weer met twee adventskalenders op de markt. Naast een 2D-variant, komt er ook een leuke 3D Deluxe adventskalender. Dit is net als vorig jaar een leuk kerstboompje waarin cadeautjes worden verstopt. Vorig jaar was de boom nog groen, dit jaar heeft het bedrijf gekozen voor een rode boom met goudkleurige accessoires. Daarmee haal je Kerstmis echt in huis. De complete inhoud van deze adventskalender is nog niet bekend, maar hij bestaat sowieso uit geurkaarsen, bodycrème, doucheschuim en lichaamsscrub.

Rituals 3D adventskalender 2019 kopen

Helaas is de Rituals 3D Deluxe adventskalender 2019 nog nergens te koop. Naar verwachting gaat ook deze adventskalender op 16 september in de verkoop. Net als vorig jaar wordt hij verkocht voor 89 euro en heeft hij een winkelwaarde van meer dan 140 euro. De adventskalender is vanaf nu te koop bij Rituals. Wie deze adventskalender online bestelt krijgt ook nog eens een Haircare set naar keuze cadeau. Bestellingen worden gratis thuisbezorgd.

Bekijk het Rituals assortiment op Bol.com

Leave a Comment