Pukka thee adventskalender 2021

De Pukka thee adventskalender 2021 is weer te koop. Vorig jaar was dit een van de best verkochte thee adventskalenders van het jaar en ook dit jaar hebben we er hoge verwachtingen van. Dit jaar is de kalender gevuld met 24 verschillende biologische theesmaken voor de echte theeliefhebber. Hij is dit jaar opnieuw te koop in de kleur groen. Je bestelt hem bij Amazon* of bol.com*. Ga jij dit jaar voor de Pukka thee adventskalender 2021?

Bekijk de Pukka thee adventskalender op bol.com*

Bekijk de Pukka thee adventskalender op Amazon*

Pukka thee adventskalender 2021

De Pukka thee adventskalender 2021 is gepresenteerd. Vorig jaar maakten we voor het eerst kennis met deze bijzondere thee adventskalender. Voor de aftelkalender is namelijk gekozen voor 24 biologische thee-smaken. Zo tel je op een leuke en ontspannen manier af naar de feestdagen. Met de Pukka adventskalender beleef je een magische reis door 24 verschillende theesmaken. Daarbij is gekozen voor kruiden, fruit en groene thee.

Om optimaal te kunnen genieten van de kalender, giet je vers gekookt water over een theezakje. Vervolgens laat je het water vijf minuten tot een kwartier trekken. Daarna proef je een ware smaaksensatie. De Pukka thee adventskalender is een ideaal cadeau voor mannen en vrouwen in aanloop naar de feestdagen. Dit jaar is het design ook volledig in het teken van de winterse dagen met een groen design met kerstige takjes.

Pukka thee adventskalender kopen

Wil jij dit jaar met de Pukka thee adventskalender aftellen naar de feestdagen? Wacht dan niet langer en bestel deze thee adventskalender voor bij Amazon* of bol.com*. Tel jij dit jaar met de Pukka thee adventskalender 2021 af naar de feestdagen en beleef je daarmee magische winterse dagen?

Bekijk de Pukka thee adventskalender op bol.com*

Bekijk de Pukka thee adventskalender op Amazon*

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!