Porsche adventskalender 2019: maak je eigen Porsche 911

De Porsche adventskalender van 2019 is wat ons betreft één van de leukste adventskalenders die je een man dit jaar cadeau kan doen. Nu al wordt de adventskalender veelvuldig verkocht en dat is natuurlijk niet zonder reden. Vooral Porsche-liefhebbers maak je blij met deze prachtige adventskalenders waarmee een eigen Porsche 911 gebouwd kan worden. Natuurlijk niet één waar echt in gereden kan worden, maar één met een schaal van 1:43.

Porsche adventskalender 2019

Franzis heeft dit jaar de Porsche adventskalender op de markt gebracht. De adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en geeft liefhebbers de mogelijkheid om hun eigen Porsche model te maken in de schaal 1:43. Iedere dag vind je een leuk pakketje in de doos terug waarmee je een volgende stap zet in de bouw van jouw sportwagen. Het model is uiteindelijk voorzien van vele details. Hij is zelfs zo realistisch gemaakt dat er een luidspreker zit ingebouwd waarmee je de originele Porsche-motorgeluiden hoort.

De Porsche 911 rolde in 1963 voor het eerst van de band en raakte toen de harten van veel autoliefhebbers. Met deze adventskalender kun je nu een schaalmodel in huis halen. In aanloop naar Kerstmis open je iedere dag een doosje om jouw auto completer te maken. De adventskalender wordt daarnaast geleverd met handleiding waarin je precies kunt volgen wat je moet doen en waarin je meer te weten komt over de Porsche. Deze handleiding is zowel in het Engels als Nederland.

Porsche adventskalender 2019 kopen

Zo’n gedetailleerde adventskalender is uiteraard niet de goedkoopste adventskalender op de markt. Voor iets meer dan 50 euro kun jij de Porsche adventskalender van 2019 in huis halen. In een fysieke winkel hebben wij hem nog niet zien liggen, maar Amazon* levert de adventskalender gelukkig binnen een paar dagen.

Bekijk de Porsche adventskalender 2019 op Amazon*

Porsche adventskalender inhoud

Leave a Comment