Polly Pocket adventskalender 2020

Ken jij Polly Pocket nog van vroeger? Dit jaar is het merk met een gloednieuwe adventskalender op de markt gekomen. Wat ons betreft is de kalender dit jaar één van de beste keuzes voor meisjes. De kalender is tenslotte gevuld met vrolijke speelfiguurtjes in handig zakformaat. Open iedere dag een deurtje en waan je in de wereld van Polly Pocket. De kalender is onder meer te koop bij Amazon*.

Bekijk de Polly Pocket adventskalender op Amazon*

Polly Pocket adventskalender 2020

De Polly Pocket adventskalender 2020 neemt je mee naar een winterwonderland. De kalender bevat 25 verrassingen waarmee je in de dagen in aanloop naar Kerstmis kunt aftellen naar de feestdagen. Door het winterse thema zijn de items ideaal geschikt voor de kerstdagen. Tot de inhoud van de kalender behoren Polly Pocket poppetjes, huisjes, dieren, voertuigen en nog veel meer.

Allemaal leuke items die je ook kunt gebruiken in de andere items van Polly Pocket. Daarnaast kun je de accessoires ook gebruiken om mee te spelen op de doos die je openklapt tot een kerstwinterscène. Tot de inhoud behoren ook een aantal sieraden die dan weer compatibel zijn met sommige verrassingsaccessoires. De kalender is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar oud en is wat ons betreft een leuke en betaalbare keuze voor kinderen dit jaar.

Polly Pocket adventskalender kopen

Ken jij iemand die dit jaar met de Polly Pocket adventskalender af moet tellen naar Kerstmis? Of ben je zelf onder de indruk geraakt van deze kalender? Wacht dan niet langer en bestel hem snel bij Amazon*. Wij verwachten dat deze kalender niet te koop komt in Nederland, maar wie hem bestelt bij Amazon kan hem gewoon thuisbezorgd krijgen. Wie laat jij in de decembermaand genieten van de Polly Pocket adventskalender 2020?

Bekijk de Polly Pocket adventskalender op Amazon*

Leave a Comment