Playmobil adventskalender 2021

Playmobil adventskalender 2021 kopen? Ook dit jaar is Playmobil weer terug met verschillende adventskalenders. Het bedrijf heet er dit jaar voor gekozen om vier verschillende kalenders uit te brengen. Dit jaar is gekozen voor de thema's: Novelmore, Back to the Future, Politieduikmissie en Zeemeerminnen. Deze speelgoed adventskalenders zijn een leuk cadeau voor zowel jongens als meisjes die graag hun eigen fantasie tot leven brengen.

Playmobil adventskalender 2021

De adventskalenders van Playmobil krijgen ieder jaar een nieuw thema mee. Ken jij een kind dat dol is op zeemeerminnen, ridders of de politie? Dan heeft Playmobil dit jaar wel een kalender in zijn assortiment die prima geschikt is. Al deze kalenders zijn gevuld met 24 Playmobil figuurtjes of voorwerpen. Zodra je de doos openklapt, komt er ook meteen een speelveld tevoorschijn waar kinderen met de nieuwe aanwinsten hun eigen fantasie tot leven kunnen brengen. Krijgt jouw zoon of dochter dit jaar een Playmobil adventskalender 2021?

 • Playmobil City Action Badplezier Politieduikmissie (70776)
 • Playmobil Magic Badplezier Zeemeerminnen (70777)
 • Playmobil Novelmore adventskalender (70778)
 • Playmobil Back to the Future deel III (70576)

Playmobil Badplezier Politieduikmissie (70776)

Is jouw kind helemaal gek van de politie? Dan heeft Playmobil dit jaar de perfecte adventskalender op de markt gebracht. Onder setnummer 70776 is 'City Action - Badplezier Politieduikmissie' gelanceerd. Zoals het thema mogelijk al doet vermoeden, krijg je bij deze adventskalender een politie-duikboot cadeau met onderwatermotor. Door gebruik te maken van de speciale Tinti bruistablet, kun je het water ook nog eens een bruis-effect geven. In de kalender zitten in totaal tien bruistabletten. Daarnaast kun je ook rekenen op Playmobil visjes, duikers, koraal, rotsen en andere voorwerpen. De adventskalender is geschikt voor kinderen tussen vier en tien jaar oud. Je bestelt hem via Amazon* en bol.com*.

 • Bevat onder meer drie duikers, eendrie duikers, een poltiie-duikboot, Tinti bruistabletten, vissen, koraal, rotsen en nog veel meer
 • Geschikt voor kinderen van vier tot en met tien jaar oud
 • Kan in het water gebruikt worden

Playmobil Badplezier Zeemeerminnen (70777)

Playmobil heeft dit jaar ook een adventskalender uitgebracht die wat meer gericht is op meisjes. Het gaat om de Playmobil Magic adventskalender met zeemeerminnen thema met items die in water gebruikt kunnen worden. Ook voor deze kalender is een samenwerking aangegaan met Tinti. De kalender is gevuld met twee grote zeemeerminnen en een kleine zeemeermin. Daarnaast zijn er vissen, zeesterren, een prachtige koets met zeepaardjes en een dolfijn. De Tini artikelen zijn tover bad-zout en roze bruistabletten om het nog echter te laten lijken. Deze adventskalender bestel je via bol.com* en Amazon*.

 • Bevat items uit de zeemeerminnen wereld met zeemeerminnen, een koets met zeepaardjes, koraal en vissen.
 • Geschikt voor kinderen tussen vier en tien jaar oud
 • Kan in het water gebruikt worden

Ridders doen het altijd goed onder de kinderen. Playmobil lanceert dit jaar dan ook een Novelmore adventskalender onder setnummer 70778. In de kalender vind je verschillende figuurtjes met onder meer Dario, Arwynn, Gwynn, Kahboom en Tyragon. Ook is er een draak meegeleverd en kun je je eigen kasteel bouwen. Daarnaast vind je helmen en zwaarden: alles om Novelmore echt tot leven te brengen. De kalender is geschikt voor kinderen tussen de vier en tien jaar oud en bestel je nu bij Amazon*.

 • Bevat onder meer zes figuren, een draak, helmen, zwaarden, een kluis en een kasteel
 • Geschikt voor kinderen van vier tot en met tien jaar oud
 • Goed te combineren met andere Novelmore Playmobil
Playmobil Novelmore adventskalender 2021

Back to the Future deel III (70576)

Playmobil is ook dit jaar weer terug met een Back to the Future adventskalender. Met deel 3 kun je liefst vier iconische scenes uit de film naspelen. Daarnaast krijg je ook nog eens een collector postcard met wiebelig effect cadeau. Tot de figuurtjes van de adventskalender behoren onder meer Marty McFly, Dr. Emmett Brown en Clara Clayton. Haal jij dit jaar de Back to the Future adventskalender in huis en ga je terug naar de periode tussen 1995 en 1985? Je bestelt deze kalender via Amazon*.

 • Bevat poppetjes van Marty McFly, Dr. Emmett Brown, Clara Clayton en hondje Copernicus
 • Geschikt voor de leeftijd van 5 tot 99 jaar
 • Geschikt om vier iconische scenes na te spelen
Playmobil Back to the Future adventskalender Part III

Playmobil adventskalender kopen?

Wil jij dit jaar de Playmobil adventskalender kopen? Dat kan ook dit jaar weer via bol.com en Amazon. De kalenders zijn sinds begin september te bestellen en worden vanaf dat moment razendsnel uitgeleverd. Twijfel je nog? Denk dan ook eens aan de LEGO adventskalenders voor kinderen. Of kies je toch voor een Playmobil adventskalender 2021?

Playmobil adventskalender 2020

De Playmobil adventskalender 2020 is bekend. Sterker nog, Playmobil komt dit jaar met liefst drie verschillende varianten op de markt. In navolging van de aankondiging van de LEGO adventskalenders en de Schleich adventskalenders van dit jaar, is het nu ook de beurt aan de kalenders van Playmobil. Dit jaar mogen we ons opmaken voor een kalender met kerstthema, een piraten adventskalender en één gevuld met prinsessen. Deze kalenders zijn jaarlijks een uitstekend cadeau voor jongens en meisjes.

Playmobil adventskalender 2020

Ken jij een kind dat helemaal gek is van prinsessen of juist iemand die dol is op piraten? Denk dan zeker eens aan een adventskalender van Playmobil. Deze kalenders hebben tenslotte verschillende thema's, maar één ding is hetzelfde: in iedere kalender zitten 24 Playmobil figuurtjes en voorwerpen verstopt. Extra leuk is dat zodra je de doos openklapt er ook meteen een speelveld ontstaat waarop je jouw nieuwste aanwinsten meteen uit kunt testen of tentoon kunt stellen. Kies jij dit jaar voor een Playmobil adventskalender 2020?

 • Playmobil kerst adventskalender (9264)
 • Playmobil piraten schattenjacht adventskalender 2020 (70322)
 • Playmobil prinsessen koninklijke picknick in het park adventskalender (70323)

Playmobil kerst adventskalender (9264)

De elfen doen er alles aan om alles op tijd in orde te krijgen voor Kerstmis. Met de Playmobil kerst adventskalender kun jij een handje helpen. De kalender, ook wel bekend als 'Santa's Workshop', bevat 24 verrassende cadeautjes om mee af te tellen naar de feestdagen. Zodra je alle onderdelen verzameld hebt, kun je de kerstman helpen om de slee te laden om het speelgoed af te leveren. De kalender is voorzien van een leuke achtergrond waar je op kunt spelen, verschillende figuurtjes en voorwerpen. De adventskalender is geschikt voor kinderen tussen de vier en tien jaar oud en is vanaf nu te koop bij Amazon*.

 • Bevat onder meer vier figuren, slee, werkbank, rendier, glijbaan en een werkende Playmobil-lantaarn
 • Geschikt voor kinderen van vier tot en met tien jaar oud
 • Doos klapt uit tot een speelplaat
Playmobil kerst adventskalender 2020

Playmobil piraten adventskalender (70322)

Zoek jij een geschikte adventskalender voor kinderen? Deze piraten kalender is het perfecte cadeau voor stoere kinderen. Met deze aftelkalender open je op 1 december het eerste vakje en haal je en leuke verrassing uit de piratenwereld tevoorschijn. Dat kan een kapitein zijn, een kanon, een skelet, een zwaard of zelfs een schatkaart. De kalender is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en is per direct te koop bij Amazon*. Wie de kalender vandaag bestelt, mag hem razendsnel in huis verwachten.

 • Bevat items uit de piratenwereld met onder meer een schatkaart, kapitein, skelet en zwaard
 • Geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar oud
 • Doos klapt uit tot een leuke speelplaat in thema
Playmobil piraten adventskalender 2020

Playmobil prinsessen adventskalender (70323)

Ken jij iemand die dol is van prinsessen én Playmobil? Zoek dan niet verder, want wij hebben de perfecte adventskalender gevonden. Deze kalender is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar oud en neemt ons mee naar een Koninklijke picknick in het park. Als verrassingen tref je onder meer een koning, koningin, prinses, baby, verschillende dieren en een royale kinderwagen aan. Ook zijn er uiteraard voorwerpen om de picknick mee compleet te maken. De adventskalender is per direct te koop bij Amazon*.

 • Bevat verschillende figuren met onder meer koning, koningin, prinses en baby
 • Inclusief verschillende dieren en artikelen voor de picknick
 • Geschikt voor kinderen vanaf vier jaar oud
 • Doos klapt uit tot een speelplaat
Playmobil prinsessen adventskalender 2020

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!