Playmobil adventskalender 2020

De Playmobil adventskalender 2020 is bekend. Sterker nog, Playmobil komt dit jaar met liefst drie verschillende varianten op de markt. In navolging van de aankondiging van de LEGO adventskalenders en de Schleich adventskalenders van dit jaar, is het nu ook de beurt aan de kalenders van Playmobil. Dit jaar mogen we ons opmaken voor een kalender met kerstthema, een piraten adventskalender en één gevuld met prinsessen. Deze kalenders zijn jaarlijks een uitstekend cadeau voor jongens en meisjes.

Playmobil adventskalender 2020

Ken jij een kind dat helemaal gek is van prinsessen of juist iemand die dol is op piraten? Denk dan zeker eens aan een adventskalender van Playmobil. Deze kalenders hebben tenslotte verschillende thema's, maar één ding is hetzelfde: in iedere kalender zitten 24 Playmobil figuurtjes en voorwerpen verstopt. Extra leuk is dat zodra je de doos openklapt er ook meteen een speelveld ontstaat waarop je jouw nieuwste aanwinsten meteen uit kunt testen of tentoon kunt stellen. Kies jij dit jaar voor een Playmobil adventskalender 2020?

 • Playmobil kerst adventskalender (9264)
 • Playmobil piraten schattenjacht adventskalender 2020 (70322)
 • Playmobil prinsessen koninklijke picknick in het park adventskalender (70323)

Playmobil kerst adventskalender (9264)

De elfen doen er alles aan om alles op tijd in orde te krijgen voor Kerstmis. Met de Playmobil kerst adventskalender kun jij een handje helpen. De kalender, ook wel bekend als 'Santa's Workshop', bevat 24 verrassende cadeautjes om mee af te tellen naar de feestdagen. Zodra je alle onderdelen verzameld hebt, kun je de kerstman helpen om de slee te laden om het speelgoed af te leveren. De kalender is voorzien van een leuke achtergrond waar je op kunt spelen, verschillende figuurtjes en voorwerpen. De adventskalender is geschikt voor kinderen tussen de vier en tien jaar oud en is vanaf nu te koop bij Amazon*.

 • Bevat onder meer vier figuren, slee, werkbank, rendier, glijbaan en een werkende Playmobil-lantaarn
 • Geschikt voor kinderen van vier tot en met tien jaar oud
 • Doos klapt uit tot een speelplaat
Playmobil kerst adventskalender 2020

Playmobil piraten adventskalender (70322)

Zoek jij een geschikte adventskalender voor kinderen? Deze piraten kalender is het perfecte cadeau voor stoere kinderen. Met deze aftelkalender open je op 1 december het eerste vakje en haal je en leuke verrassing uit de piratenwereld tevoorschijn. Dat kan een kapitein zijn, een kanon, een skelet, een zwaard of zelfs een schatkaart. De kalender is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en is per direct te koop bij Amazon*. Wie de kalender vandaag bestelt, mag hem razendsnel in huis verwachten.

 • Bevat items uit de piratenwereld met onder meer een schatkaart, kapitein, skelet en zwaard
 • Geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar oud
 • Doos klapt uit tot een leuke speelplaat in thema
Playmobil piraten adventskalender 2020

Playmobil prinsessen adventskalender (70323)

Ken jij iemand die dol is van prinsessen én Playmobil? Zoek dan niet verder, want wij hebben de perfecte adventskalender gevonden. Deze kalender is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar oud en neemt ons mee naar een Koninklijke picknick in het park. Als verrassingen tref je onder meer een koning, koningin, prinses, baby, verschillende dieren en een royale kinderwagen aan. Ook zijn er uiteraard voorwerpen om de picknick mee compleet te maken. De adventskalender is per direct te koop bij Amazon*.

 • Bevat verschillende figuren met onder meer koning, koningin, prinses en baby
 • Inclusief verschillende dieren en artikelen voor de picknick
 • Geschikt voor kinderen vanaf vier jaar oud
 • Doos klapt uit tot een speelplaat
Playmobil prinsessen adventskalender 2020

Playmobil adventskalender kopen?

Wil jij dit jaar de Playmobil adventskalender kopen? Dat kan ook dit jaar weer via bol.com en Amazon. De kalenders zijn sinds begin september te bestellen en worden vanaf dat moment razendsnel uitgeleverd. Twijfel je nog? Denk dan ook eens aan de LEGO adventskalenders of de Schleich adventskalenders voor kinderen. Of kies je toch voor een Playmobil adventskalender 2020?