Playgo adventskalender: Klei je eigen kerstman, rendier en sneeuwpop

0
Playgo Klei Adventskalender 2019

De Playgo adventskalender houdt jouw kinderen lekker bezig tijdens de feestdagen. Heb jij een creatief kind, eentje die graag altijd en overal aan het knutselen is? Dan is deze klei adventskalender absoluut een aanrader. In 24 dagen tijd maakt jouw kind een versierde kerstboom, zijn eigen kerstman, een rendier en een sneeuwpop. Zo kom je helemaal in de stemming voor Kerstmis.

Klei adventskalender Playgo

De adventskalenders met chocola zijn nog volop te verkrijgen, maar gelukkig kunnen we kinderen tegenwoordig ook op een andere manier af laten tellen naar de feestdagen. Zo is deze leuke klei adventskalender van Playgo verschenen. De adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en helpt ze op een creatieve manier voor te bereiden op de kerstdagen.

Achter de 24 deurtjes vind je onder meer kleivormpjes en bakjes klei. Daarnaast zijn er drie poppetjes meegeleverd die gevuld kunnen worden met klei. Zo maak je jouw eigen kerstman, rendier en sneeuwpop. Een ding is zeker: Met deze adventskalender in huis wordt december nóg leuker.

Playgo adventskalender kopen

De Playgo adventskalender is te koop bij Bol.com* voor een bedrag van 18,99 euro. De adventskalender is op voorraad, dus wie hem voor 23.59 uur bestelt heeft hem morgen nog in huis. Het is overigens niet voor het eerst dat er een klei adventskalender is verschenen. Vorig jaar verscheen de Doh Vinci adventskalender. Ook die wordt nog verkocht voor 18,99 euro.

Bekijk de Playgo adventskalender op Bol.com*

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here