Paw Patrol adventskalender 2021

Paw Patrol adventskalender 2021 kopen? Ook dit jaar is er weer een nieuwe kalender op de markt gebracht van een van de meest geliefde kinderseries. Bijna ieder kind kent Paw Patrol wel. Is jouw zoon of dochter nou helemaal gek van Ryder, Chase, Marshall en alle andere heldhaftige puppy’s? Dan is deze adventskalender echt iets voor hem of haar. Telt jouw kind straks in stijl af met deze Paw Patrol adventskalender 2021?

Bekijk de Paw Patrol adventskalender op bol.com*

Paw Patrol adventskalender 2021

Met een Paw Patrol adventskalender start je op 1 december met het aftellen naar de feestdagen. Wat is er voor kinderen nou leuker dan om dat te kunnen doen met personages uit hun favoriete tv-serie. Met deze kalender haal je iedere dag een item tevoorschijn die geheel in het teken staat van Paw Patrol. Het biedt kinderen de kans om hun eigen verbeelding de loop te laten en gloednieuwe avonturen te creëren met hun favoriete personages.

Naast dat je jouw favoriete puppy’s in winterkledij tegenkomt in de adventskalender, kun je ook rekenen op een aantal extra’s. Denk bijvoorbeeld aan de helikopter van Skye met mandje om andere puppy’s in te vervoeren, een pinguïn en een kerstboom. Daarnaast vind je ook vriendjes van de puppy’s met Wally de Walrus en Chickaletta.

Inhoud adventskalender

  • Je favoriete Paw Patrol personages (o.a. Ryder en Chase)
  • Vriendjes van de puppy’s (o.a. Wally de Walrus)
  • Leuke winterse extraatjes (Helikopter Skye)

Paw Patrol cadeautjes kopen

Op zoek naar Paw Patrol cadeautjes in aanloop naar de feestdagen? Dan valt deze Paw Patrol adventskalender 2021 goed in de smaak. De kalender is te koop bij bol.com*, Amazon* en Alternate*. Wil jij er zeker van zijn dat je deze kalender in huis krijgt? Wacht dan niet te lang met bestellen. Naar verwachting raakt de Paw Patrol 2021 adventskalender door zijn populariteit razendsnel uitverkocht.

Bekijk de Paw Patrol adventskalender op bol.com*

Paw Patrol adventskalender 2021 inhoud

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!