OPI Hello Kitty adventskalender met nagellak

De OPI Hello Kitty adventskalender gevuld met nagellak is ongetwijfeld één van de schattigste adventskalenders die je dit jaar tegenkomt. De adventskalender is gevuld met 25 verschillende nagellakjes en heeft een super schattig design meegekregen. Alhoewel hij je niet direct in een kerstsfeer brengt, is dit wel een leuke adventskalender om mee af te tellen naar Kerstmis. Zo kun je iedere dag je nagels een ander kleurtje geven.

OPI Hello Kitty adventskalender

De OPI Hello Kitty adventskalender is een kalender die gevuld is met nagellak. Het merk OPI is natuurlijk bekend als Amerikaans nagellak bedrijf en met deze adventskalender kun je dan ook rekenen op hoogwaardige producten. Tegelijkertijd heeft OPI echter ook voor een uiterst schattig design gekozen. Zo zie je op de voorkant gelijk het thema van de adventskalender: Hello Kitty. Zodra je de adventskalender vervolgens openslaat komen er 25 vakjes tevoorschijn met leuke designs. Achter al die deurtjes kom je een nagellakje tegen.

Met deze adventskalender vol nagellak is het de bedoeling dat je op 1 december begint met het openen van een vakje. Uiteindelijk haal je op eerste kerstdag het laatste nagellakje tevoorschijn. De inhoud zijn voornamelijk bijzondere nagellakjes met thema’s als Let’s Be Friends, A Hush of Blush, Strawberry Margarita en Black Cherry Chutney. Met liefst 25 verschillende nagellakjes is dit een leuk cadeau voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Wie verras jij met deze super schattige Hello Kitty adventskalender?

Hello Kitty adventskalender kopen

De Hello Kitty adventskalender van OPI is in een gelimiteerde oplage te koop. In Nederland en België kun je hem bestellen bij Lookfantastic. De kalender kost 75,95 euro en je betaalt vanaf een bedrag van 30 euro geen verzendkosten. Wie de kalender vandaag bestelt, mag hem binnen twee tot drie werkdagen thuis verwachten.

Bekijk de Hello Kitty adventskalender op Lookfantastic

Leave a Comment